Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-35 körüli férfitől mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 körüli férfitől mit várnak el nők általában?

Figyelt kérdés
Randihoz , kapcsolathoz?
2024. márc. 29. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Én mar semmit. Illetve azt, hogy legalább bszni tudjon rendesen.
2024. márc. 29. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Ez az adott nőtől függ. Lesz aki elvárja a saját lakást, kocsit, jó fizetést és gyakori programokat, másnak meg elég lesz az is, hogy van egy biztos fizetésed, amiből el tudod magad tartani és nem hónapról hónapra élsz.

Kérdés az is, hogy akarnál-e majd gyereket vagy nem. Ha igen, akkor valamivel magasabb lehet az a fizetés, amit az adott nő elfogadhatónak érez, hogy a gyereknek is meg tudjatok majd adni mindent, amire szüksége van és mégse nélkülözzetek.

2024. márc. 29. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem mindegy milyen közegről beszélünk. Egy budapesti diplomás, jól kereső nő biztos többet vár el, mint egy egyszerűbb vidéki. Azzal amúgy nem feltétlenül értek egyet, hogy ez a korosztály már mindenképp családot akar, nekem egyre inkább úgy tűnik a gyermektelenség és az "éljünk a mának" mentalitás terjed.
2024. márc. 29. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

8 "Jó hát felnőtt nőknek nem olyan izgalmas a fagyizás séta közben, legalábbis nem állandóan."

Mondjuk nekem a szerelmemmel nyáron a napsütésben vagy naplementében ez kb a megunhatatlan program kategória lenne. 23 vagyok remélem ha "felnőttebb" leszek ez azért nem múlik el.

Gyönyörű és nagyon romantikus helyek vannak Budapesten, de más kisebb városokban is. Egy nagyon jó randihoz jó idő, egy park, egy pokróc meg egy üveg valami okés bor is elég, ehhez nem kell sok pénz.

2024. márc. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!