Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfiként hogyan bírnék cigány nőkkel ismerkedni?
Nekem fontos, hogy a nő akivel összejövök, majd gyerekeket vállaljon. Ez pedig Magyarországon döntőrészt csak a cigányságra jellemző. Már ma látni a demográfiai adatokból, hogy a most születő gyerekek kb 30-50%-a cigány.
Ugyanis a magyarok inkább kutyát tartanak és azt mondják "még élveznem kell az életet, még ki kell élnem magam" egészen negyven éves korukig, utána meg jön a szenvedés a lombikozással.
Szóval én ebből nem kérnék. Akkor sokkal inkább egy cigány nő.
Igazából nekem nem lenne semmi bajom ha a párom cigány származású lenne.
Viszont azt kell tudni rólam, hogy utálom a BMW-t meg a Lujivuttont meg egyéb túlárazott márkás hülyeségeket.
Sokkal inkább ilyen "skandinávos" mentalitású vagyok, tehát nem akarok gazdagnak tűnni hacsak nem vagyok tényleg nagyon-nagyon gazdag. Az Ikea alapítója is amikor már Svédország leggazdagabb embere lett, akkor is turkálókból vette meg a ruháit, sosem drága márkás cuccokat.
A luxus azért lett kitalálva, hogy a szegényeket a szegénységben tartsa.
Nem tudom így mekkora esélyem lenne? Esetleg hol tudok nagyobb eséllyel cigány nőkkel ismerkedni magyar férfiként?
Nem azért, hogy telttebbek hanem azért, hogy nem akarnak szülni ők se, vagy meggondolják, hogy kinek szüljenek. A roma nőket te nem fogod átvágni. Lehet arra is rájönénnek, hogy csak pótlékok lennének.
A cigány nők másabbak, azok szülnek meg 10-et is és lehet rád maradna a gyerek.
10, az én környezetemben meg már 30-40 évesen le vannak robbanva, 50 évesen sokan is meghalnak ilyen-olyan betegségekben. Attól, még, hogy anyád ezt mondta, más is lehet igaz. 🤷🏼♀️
Meg nem csak az egészségre gondoltam. Hanem, hogy mindenféle viselkedésbeli probléma, tanulási probléma és hasonlók is együtt járnak. Nem mindegy, hogy rendezett e a feleség vazy putriban nevelkedett.
Ha szeretnék gyereket az miért számít átvágásnak?
Számomra pl a megcsalás az. Azt 'átvágásnak' számítanám. De az, hogy olyan nővel szeretnék összejönni, aki szeretne gyereket vállalni, az mitől átvágás?
Egyébként félreértés ne essék, ha a magyar nők inkább kutyát tartanak a gyerekvállalás helyett én nem fogok beleszólni abba, hogy mit csináljanak. Az ő életük, az ő döntésük. Nincs bajom a kutyákkal, se a cicákkal sem, viszont én a kutyusok meg cicusokat a gyerek MELLÉ tartanám, nem helyette.
Mellesleg én tiszteletbe tartok más kultúrákat is, ha a magyar kultúrában a kutya a fontosabb a gyereknél, akkor tiszteletbe tartom én. Viszont hozzam a cigány kultúra áll, ahol viszont a gyerekvállalás is fontos.
De akkor hogyan tudok olyan nőt találni akivel bírnék gyereket vállalni?
Korábban volt fekete-afrikai barátnőm is, viszont a fekete-afrikai nőknél a nyelv nagy akadály, mivel sajnos nem tudok olyan folyékonyan franciául.
#16/#17
Bárcsak így lenne 🙏🙏🙏
Viszont azt nem értem, hogy miért kell buta legyen? Szerintetek csak buta nők vállalnak gyereket okosak nem?
Mondjuk az hülyék paradicsoma film jól bemutatja a jelenlegi helyzetet ez igaz. Viszont ha nektek van igazatok, akkor intellektuális személyként hogyan tudok "buta" nőkkel ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!