Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen világ ez? Megismerkedtem egy 35/N-vel, azt mondta hogy szigorúan vegán még tejterméket se? Oké mondom rendben üsse kavics meglátjuk mi lesz belőle, eltelt 2-hónap meghívtam magamhoz ebédre egésznap készültem magamnak fasírt én eszem húst.
Ugye mindent a vendégért csinálttam sárgaborsó és csalán egyvelegéből fasírtot petrezselymes krumplival eljön leülünk kérdi milyen fasírt ez mondom mi van benne azt mondja neki ez nem kell?
Apám egésznap készülők, takarítom a lakást be sprézem magam és ez van mindegy rövidre zárttam és el is ment.
Ki vagyok a vegánok se a régiek?
Más is járt már így van csak én vagyok ilyen peches?
Csalán! Mondtam ezt csak mint különlegesség raktam bele és én ettem is belőle lássa még nagyitól tanulttam ő mesélte hogy a háború alatt volt mikor ez volt.
-Lehetetlen étel azt mondta!?
-Kérdeztem akkor még is mi lenne a megfelelő?
-chia-magos ételek
-Mondtam neki te nem vegán vagy ha nem válogatós!
-Minden jót!
Egyrészt a takarítás meg a fürdés alap.
Másrészt miért ne lehetne valaki válogatós, akár vegán, akár nem?
Meg volt 18-as megkérdeztem annyit mondót valami olyat találjak ki ami igazi ínyencség és még egy vegán étteremben sem szerepel, lepjem meg kíváncsi milyen kreatív vagyok.
Szerintem ki tettem magamért, kínálttam a legalább a petrezselymes krumplit kóstolja meg azt mondta most már az se kell neki?
Megkérdeztem kér-e egy pohár vizet? Mondta igen, engedtem a csapból erre ő csak palackos vizet iszik.
Na akkor azt hittem kiugrók az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!