Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jöttem be a nőknek magas jóképű létemre. Lekezelőek voltak eddig velem. Lett volna esélyem valakiknél tinikoromban de nem akartam igazán, mert gátlásos voltam. Segítetek?
Figyelt kérdés
Sokszor elrontottam a kapcsolatokat, és mindig a könnyűvérű selejtek jutottak nekem, de velük sem lett semmi. Netes ismerkedésből sem. Direktbe meg nem akarom odavágni egy nőnek hogy bejön. Milyen tanácsot tudtok? Egyszer beszéltem egy lánnyal de rájött hogy tetszett, erre elszégyelltem magam. Mivel kezdjem lányoknál? Miről beszélgessek? Hogy vezessem oda hogy akarok kapcsolatot?2024. márc. 27. 15:12
11/11 Ghgj válasza:
Sztem te nem barátnőt akarsz, hanem szexet, amit itt leírtál, az mind annyiról szólt, hogy "bejött". Ezt megérzik a nők, hogy amúgy a társaságukra nem vagy kíváncsi. Szeresd meg a nőket, és akkor megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!