Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valaha párkapcsolatom felépülő alkoholistaként?
Saját erőből szálltam ki több éves, mindennapi ivásból... 8 hónappal később megismertem a menyasszonyomat.
Mindent lehet, de ehhez óvni kell a józanságot.
38 / F
"Ha felépülő vagy, miért ne lehetne?"
Balazska eleg lassan epul. Olyan, mint a 4-es metro :)
39F incel
“Ha közben esetleg magától elkezd valami alakulni”:
Ha 2014 -ben a hard difficulty párkapcsolati piacon nem alakultak magától meg máshogy se, ami akkor alkoholizmushoz vezetett.. nem értem hogy kezdene el alakulni a lezárások utáni 2024 -es impossible difficulty piacon.
Bocs, hogy ezt mondom, de három hónap az semmi.
Majd amikor 1-2 ÉVE nem ittál, akkor mondhatod, hogy felépülő alkoholista vagy, egylőre csak voltál egy elvonón, ami általában nem sokat jelent.
Tudom, volt alkoholista a családban 4 is, végigjártuk velük az utat, ebből 3-an visszaestek egyéven belül, és azóta is isznak, a negyedik 4 éve nem iszik.
“viszont belegondolni is szörnyű, hogy akár évekig egyedül maradhatok...”:
Jelenleg egy feminizmus által irányított világban élünk az internet okozta negyedik ipari forradalom után. Ha nem változik valami politikai/társadalmi szinten, hosszú távon a legtöbb férfira ez vár. Nem évekig lesznek egyedül, hanem egy életen át. A tény, hogy alkohlista lettél, azt mutatja hogy nem vagy benne abban a kisebbségben, aki a kivételt képezi majd — gondolom nem volt sikeres a húszonéves korod csajozásban.
Ha ez megnyugtat, még mindig jobb lesz neked, mint azoknak a barátaidnak, akik 30 éves koruk környékén házasodtak. Ők nem csak egyedül lesznek, de az állam el fogja venni a gyereküket, kilakoltatja őket és mellé fizetniük kell 50 -60 éves korukig a gyerektartást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!