Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak az anyagiakat vesszük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak az anyagiakat vesszük alapul, havi nettó 400 ezer forintot kereső férfiként milyen kilátásaim lehetnek a másik nemnél?

Figyelt kérdés
Nyilván, ez több tényezős történet, sok szempontot figyelembe lehet venni, de úgy gondolom, hogy megkerülhetetlen a dolog pénzügyi vetülete is. Nem kizárólag családalapításra gondolok, hanem egy komoly párkapcsolatra vonatkoztatva. 30 évesen ennyit keresve, ha nem is a selejt kategóriát képviselem a nők szemében, azért ezzel a havi fizetéssel sokaknál még a rajtengedélyhez is kevés lehetek. Férfiak és nők őszinte véleményére egyaránt kíváncsi vagyok. 30/F

márc. 23. 14:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
Jaz nem jottel meg ra, hogy az interneten rengeteg hulyeseg van? Mondjuk nem csofalom, ha ennyi esszel kerdest irsz ki rola minden nap.
márc. 23. 16:49
 22/30 anonim ***** válasza:
36%

Nem ezen múlik.

A minimálbért kereső haverom, aki majdnem 40 évesen is otthon él a szüleivel, is JÓVAL sikeresebb a nőknél (és fiatal csajokról van szó) mint bármelyik másik haverom...

márc. 23. 18:10
 23/30 anonim ***** válasza:
47%
az a baj hogy az árufeltöltő (csak egy példa mindenki képzeljen bele más alacsony iskolázottságú és keresetű egyént) kiscsaj is olyan pasira vágyakozik aki lazán hozzá a minimum havi nettó 450-500-at, saját házzal, autóval, a külsőről alkotott elvárások meg megint egy másik téma. De hát ugye a szerelem vak..
márc. 23. 18:17
 24/30 anonim ***** válasza:
46%

Nos erre azt tudom mondani 18:17-es, hogy a hülye picsák igen, de nem rájuk kéne menni.

A másik ha már általánosítunk akkor a nők a pénzre mennek, a férfiak meg a kinézetre.

márc. 23. 18:21
 25/30 anonim ***** válasza:
46%

Volt párom, aki ennyit keresett. Engem ez nem zavart, inkább az hogy elszórta a pénzét és egyedül fizettem a közös albit.

Illetve hogy legtőbb alkalommal én fizettem a boltban, ez kellemetlen volt.

Ha jobban be tudta volna osztani, akkor szerintem nem okozott volna gondot.

Ha olyan nővel jössz össze aki többet keres, hogy fogod kezelni? Tudsz majd büszke lenni rá féltékenység helyett? Tud esetleg rád ez ösztönzően hatni, vagy már beleragadtál, az úgyse lesz már jobb - gondolatba? Ezek is sokat nyomnak a latban szerintem.

márc. 23. 18:51
 26/30 anonim ***** válasza:

Azért nagyon nem mindegy, hogy

1) alapvetően milyen körülmények között ennyi ez a fizetés

2) milyen nők után kajtatnál

1.

Pl.

- 400e-s fizetés tök mást jelent Mucsaröcsögén és Budapesten. Előbbi helyen te lennél kb. a király (amennyiben hajlandó vagy a nőre költeni vmennyit belőle, nyilván)... utóbbi helyen van, akinél ez már nem elég.

- van-e egyéb fix költséged az albérleten kívül

2.

Kérdés, hogy milyen nőt keresel és mik a távlati célok. Ha ilyen TikTok influenszer, fitneszmodell meg tiptop felsővezető irodai nőci a minimum, akkor esélytelen a dolog. Ha kevésbé nagyigényű, átlagosabb nő is OK, akkor azért lehet válogatni, főleg ha kicsit hippibb vagy hasonló keresetű vagy akár alacsonyabb keresetű átlagszomszédlány jellegű nők is jók.

Kivéve, ha a nő nagyon akar gyereket, te meg nem vagy hajlandó gyesre menni. Vagyis akkor is van olyan, aki benne lenne, de azért az ált. nem az a típusú nő, aki iránt a férfiak ácsingóznak (nem is túl szép és buta is, mint a föld).

márc. 25. 15:45
 27/30 A kérdező kommentje:
Átlagos nőt keresek. Magam is átlagos férfi vagyok.
márc. 25. 19:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Akkor nem a penzed keves a nohoz.
márc. 26. 11:26
 29/30 anonim ***** válasza:
64%

Már csak ennyit reagálok: hagyjuk már ezt a hülyeséget! 256-ezerrel velem él a párom, aki még kevesebbet keres. Nem szűkölködünk, nem tervezünk gyereket és helyette utazgatok.

35/F

ápr. 9. 07:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Az ország szegényebb részein császár lehetnél...
ápr. 9. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!