Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lényegében prostitúció?
Nem feltétlen. Ha alapvetően ez egy komolytalan kapcsolat, mindketten egymásért és a szexért meg a kimozdulásért vannak együtt, akkor miért lenne prostitúció csak mert szeretnek pénzt költeni és a pasinak van is mit?
Ha egy öreg ronda faszi lenne akihez csak pénzért nyúlna hozzá, akkor igen.
Engem is elvisz a férjem hetente étterembe, lányunkkal együtt.
Ez egy ilyen családi kikapcsolódás.
Nyaralni is szoktunk.
De pl nővéremék is.
Ez a pasi azért költ a nőre mert jelent valamit neki a nő.
Ez nem olyan nagy dolog, ahhoz képest hogy van aki lakást, házat, autót kap a párjától.
Én pl most megyek egyetemre estin és a férjem biztatott, azt mondta kifizeti , csak legyen diplomám.
Nem nagy dolgok ezek, csak azoknak a férfiaknak akik a farkukon kívül semmit nem tesznek bele a kapcsolatba.
Neked kérdező ez furcsa lehet, de vannak ilyen férfiak.
Vagy rosszul esik hogy másnak van ilyen kapcsolat, neked meg nincs.
Irigység.
Nekem egyszerűen nem engedi a férjem hogy fizessek
de még ad is a háztartásba, kajába. Tegnap nem volt nála a pénztárcája és kocsikázás közben kitaláltunk hogy beugrunk a zöldségesbe venni néhány dolgot. Hát bocsánatot kért többször.
Amúgy ő elvált. És az előző felesége 10 évig hozzá sem nyúlt a fizetéséhez mert mindent a férjem akart állni.
Vannak ilyenek.
Ezt el kell fogadni!
Szerintem:
-Azért szexelek vele mert minimum jó vele a szex. Nem prostitúció.
-Azért szexelek vele, hogy elvigyen ide-oda, vegyen ezt-azt, meghívjon erre-arra stb, amúgy nem szexelnék vele. Prostitúció
16
Akkor én mégis prosti vagyok, mert nem kezdenék csóró pasival. (Igaz, olyannal se, aki csak pénzt tud felmutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!