Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez lényegében prostitúció?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lényegében prostitúció?

Figyelt kérdés
Van egy csinos lány ismerősöm aki meséli hogy van most egy laza kapcsolata, tök jó mert viszi ide oda, étterembe, Wellness hétvégére stb. persze nyilván szex is van... mit gondoltok ilyen nőről?
2024. márc. 22. 07:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem feltétlen. Ha alapvetően ez egy komolytalan kapcsolat, mindketten egymásért és a szexért meg a kimozdulásért vannak együtt, akkor miért lenne prostitúció csak mert szeretnek pénzt költeni és a pasinak van is mit?

Ha egy öreg ronda faszi lenne akihez csak pénzért nyúlna hozzá, akkor igen.

2024. márc. 22. 08:11
 12/31 anonim ***** válasza:
35%

Engem is elvisz a férjem hetente étterembe, lányunkkal együtt.

Ez egy ilyen családi kikapcsolódás.

Nyaralni is szoktunk.

De pl nővéremék is.

Ez a pasi azért költ a nőre mert jelent valamit neki a nő.

Ez nem olyan nagy dolog, ahhoz képest hogy van aki lakást, házat, autót kap a párjától.

Én pl most megyek egyetemre estin és a férjem biztatott, azt mondta kifizeti , csak legyen diplomám.

Nem nagy dolgok ezek, csak azoknak a férfiaknak akik a farkukon kívül semmit nem tesznek bele a kapcsolatba.

2024. márc. 22. 08:31
 13/31 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, hogy pénzért bújik-e ágyba vele vagy se. Lehet sugar-daddy/baby kapcsolat és az a prostitúció egy enyhébb formája. De ha azért fekszik le vele, mert jó a szex és szeretnek együtt lenni máshol is nemcsak az ágyban és néhol a nő fizet is valamit, vagy a saját részét akkor nem hiszem, hogy a prostitúció lazább változata.
2024. márc. 22. 08:32
 14/31 anonim ***** válasza:
32%

Neked kérdező ez furcsa lehet, de vannak ilyen férfiak.

Vagy rosszul esik hogy másnak van ilyen kapcsolat, neked meg nincs.

Irigység.

Nekem egyszerűen nem engedi a férjem hogy fizessek

de még ad is a háztartásba, kajába. Tegnap nem volt nála a pénztárcája és kocsikázás közben kitaláltunk hogy beugrunk a zöldségesbe venni néhány dolgot. Hát bocsánatot kért többször.

Amúgy ő elvált. És az előző felesége 10 évig hozzá sem nyúlt a fizetéséhez mert mindent a férjem akart állni.

Vannak ilyenek.

Ezt el kell fogadni!

2024. márc. 22. 08:38
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon egészséges nő ,hogy nem olyan palit választott aki a sarokban vacog magzatpózban ,attól rettegve hogy minden nő a nem létező pénzét akarja.
2024. márc. 22. 09:18
 16/31 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem:

-Azért szexelek vele mert minimum jó vele a szex. Nem prostitúció.

-Azért szexelek vele, hogy elvigyen ide-oda, vegyen ezt-azt, meghívjon erre-arra stb, amúgy nem szexelnék vele. Prostitúció

2024. márc. 22. 09:26
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

16

Akkor én mégis prosti vagyok, mert nem kezdenék csóró pasival. (Igaz, olyannal se, aki csak pénzt tud felmutatni

2024. márc. 22. 09:40
 18/31 anonim ***** válasza:
#17. Nem feltétlenül.
2024. márc. 22. 09:47
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ott kezdődik a prostitúció, hogy CSAK azért fekszel le valakivel, hogy kapj valami ellenszolgáltatást. Ha élvezed is az együttlétet, akkor nem az.
2024. márc. 22. 09:52
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Ha neked ez olyan megbotránkoztató hogy a pali nem csupán a farkát teszi a kapcsolatba akkor ketyós vagy.
2024. márc. 22. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!