Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A toonzshop dot com oldalán látható hipszter nők átlagos kinézetűnek számítanak?
Mondjuk egy kép jöhetett volna, legalább valami sima netes, hogy legyen alap, ami alapján döntünk.
De, abban biztos vagyok, hogy nem azon múlik, hogy van-e esélyed, hogy hipszter vagy sem. Sokkal inkább azon, hogy a nagy önfejlesztés közben mennyit tudtál hozni a stílusodon, szociális skilljeiden, kommunikációdon, humorodon, önbizalmadon. Ugyanis, senkire nincs ráírva, hogy mikor kefélt utoljára. Tehát, nem lehet(ne) tudni, hogy valaki sikertelen a nőknél, ha nem mondja, vagy nem levágós abból, ahogy viselkedik.
Amiket én láttam ott az alapján inkább modern hippik, de lehet hogy a hipszter is hasonló.
Ne legyenek illúzióid, attól mert furának akarnak tűnni ugyanaz a férfi forma az ideáljuk csak esetleg az ő stílusukban. Szóval 180+, szakáll, széles váll, hát ezáltal sportos alkat, jóképűség ami relatív, egy vagy több diploma, trendi hipster-hippi ruhák, hajviselet, saját lakás vagy albérlet. Főleg a nagyvárosi életmódhoz, romkocsmákhoz kötött életforma, de a jópasi ott is jópasi lesz.
Szakáll + széles váll?
Szerintem ez max a vidéki falvakban megy, ahol még értékelik a nők a tradicionális maszkulinitást.
Budapesten a kamuértelmiségi softboyok és prettyboyok mennek manapság.
Persze ha megvan az az igazi Brad Pitt kinézet, az még mindig kell itt is, mivel ott a belső szexuális vágy felülírja a “tanultat”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!