Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok a lakáslottó mintájára a chad-lottó bevezetését, ezzel adva reményt az átlagos normál incel pasiknak?
@20
DE MIT?!?! Ezt mondjátok már meg! Az eddigi teljes elkeseredést felváltja egy önfeledt "woo-hoo, a kutyának nem kellek késő húszas-korai harmincas éveimben sem, ezzzzzaaaz!", vagy mi?
Elkezdesz emberként gondolni a nőkre. Nem fogod úgy gondolni, hogy neked jár a szex. Lesz egy egészséges kapcsolatod a saját és mások szexualitásával. Megérted, hogy mások preferenciái nem rólad szólnak.
Elkezdesz gondolkozni, ahogy a normális férfiak gondolkoznak.
"16 vagy inkább a 3 nyelven beszélő főiskola mellett nemzetközi modell karrierrel rendelkező teljesen természetes nő, aki egy kezén meg tudja számolni hogy hány férfivel volt, pedig kapott 29 éves korára már 2000 közeledést nem forint hanem dollármilliomos férfiaktól is"
Mar tobbszor kerdeztem itt az oldalon, hogy melyik felsooktatasi intezmenybe vesznek fel erettsegi nelkul?
39F incel
"Na, azt is tudod, hogy érettségije sincs?"
Hat olyan "kozpontozassal", amit odarittyentett abba az egy mondatnak latszo kepzodmenybe......
Tovabba aki harom nyelven beszel, az tisztaban van olyan nyelvi szintekkel, hogy pl. tagmondat stb.
39F incel
Az, hogy nekem az "aki" elott kimaradt egy vesszo, az elutes, mert utolag eszrevettem. De neki az anyja kinja is kimaradt :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!