Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mi a véleményetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a véleményetek olyan pasiról, aki kijelenti hogy csakis házas nőkkel randizik?

Figyelt kérdés
Mert az problémamentesebb nő, nem ér rá mindig és nem akar összeköltözni, mivel van férje.

2024. márc. 20. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

A véleményem annyi, hogy legalább nem hülyítesz senkit. Gerinctelennek tartom, hogy foglalt emberekre hajtasz, de az az igazán gerinctelen, aki vevő a közeledésedre.

Nekem csak jó, hogy, aki ennyire hibásan működik, az nem engem akar társának, illetve senki mást se

2024. márc. 21. 08:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gerinctelen és erkölcstelen a férfi, na meg akiket keres az is. Ilyen még barátnak se kéne, igyekszem hasonló értékrendű, gerinces emberekkel körülvenni magam.
2024. márc. 21. 09:15
 13/14 anonim ***** válasza:
ja, ha meg megunja a nő akkor fenyegetőzik hpgy elmondja a férjének :)
2024. márc. 21. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Ő dolga. Nem vagyok házas és más jellegű férfiak érdekelnek.
2024. ápr. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!