Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok egyéjszakázni lányokkal ha nincsen saját lakásom?
Tudom eléggé amatőr kérdés, de engem érdekel 25 éves létemre mert van pár haverom, akik hazaviszik a lányokat mert vagy van külön kuckójuk ott ahol a szülei is laknak és nem zavar senki, vagy egyedül laknak, vagy a szüleiket nem érdeklik. Viszont tudom hogy anyám nem engedné hogy haza hozzak bárkit is, így nem tudnék haza hozni nőket, viszont legtöbb nő nem vállalja hogy magukhoz hozzák a palit ha ők is a szüleivel élnek és frusztrál, mert nem tudom kiélni magam.
Kérlek ne gyertek azzal hogy költözzek el mert én még egyetemi hallgató vagyok, nincs állandó melóm hogy költsek albérletre, csak tudni szeretném mi a másik alternatíva a buli alatt hogy "figyi Emőke, van kedved feljönni hozzám inni valamit?"
Saját lakás nélkül ingyen csak úgy lehetséges, ha túl jó a szöveged és rá tudod venni a lányokat, hogy az ágyukban aludj.
Ha ez nem opció, akkor kénytelen leszel valamennyire megterhelni a pénztárcádat. Vagy elkéredzkedsz egy örömlányhoz, vagy hotel-/motelszobát bérelsz egy éjszakára. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!