Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány talalkozas szükséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány talalkozas szükséges ahhoz, hogy két ember kapcsolatban legyen egymással?

Figyelt kérdés
Átlagban hány találkozás szükséges ehhez? :D Tudom, hogy tini kategóriájú kérdés. De 30 felett már nem tudom, ki hogyan halad az ismerkedésben.
2024. márc. 18. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben megállapodnak. Akár a 2. találkozó.

Bár én - lévén már 47 - nem értem mostanában hogy megy ez; meddig ismerkedés és mitől fogva "kapcsolat" - ki kell ezt mondani??

2024. márc. 18. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Mi pl. sose cimkéztük fel. Munkatársak vagyunk. Aztán elkezdtünk többek lenni egymásnak. Egyre többet beszélgettünk, eljárogattunk, aztán alakult. Még most is alakul... kb. 1 éve... Nem is gondoltuk, hogy ez lesz...

N

2024. márc. 18. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Érdemes felcimkézni mindent, mert manapság folyton visszaélnek vele, ha nem, aztán jönnek a hülye "nem tudtaaaam/nem mondtad/technikailag nem állapodtunk meg semmiben" szarságok. 😅
2024. márc. 18. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem változó. Valakivel az első találkozás után is egyértelmű, más esetben meg hosszabb ideig alakul.

Nekem most legutóbb pl úgy lett kapcsolatom, hogy elmentem egy csoportos túrára és ott az egyik utastársammal voltunk egy egész napot kettesben, mert eltévedtünk és a túra után is beszélgettünk és pár nap múlva randira hívott.

De volt olyan is, hogy egyszer találkoztunk, majd kb 1 év múlva újra összesodort minket az élet.

Én úgy vettem észre, hogy ha az elején is kölcsönös a szimpátia, akkor abból lehet valami(legyen az komolyabb vagy csak alkalmi kapcsolat). 2-3 találkozó alatt általában azért kiderül, hogy mi lesz a vége az ismerkedésnek.

2024. márc. 18. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:

#3 Nálunk nem. Pont ebben állapodtunk meg, hogy nincs cimke, csak sodródás. A lényeg, hogy beszéljék meg a felek.

#2 vagyok

2024. márc. 18. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
2024. márc. 18. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Legalább 1.
2024. márc. 18. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 lazázásba ez rendben is van, a kérdés kapcsolatra vonatkozik. Abban jelemzően van valamilyen elköteleződés.
2024. márc. 18. 17:06
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 A mienk is kapcsolat. Ketten vagyunk benne. Egyáltalán nem laza. Igen, van köztünk elköteleződés. Csak cimke nincs. A sodródás egymásra vonatkozik, nem másokkal is.

#5 vagyok

2024. márc. 18. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
18.:)
2024. márc. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!