Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni 30 fölött?
Tavaly novemberben lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. Túl vagyok rajta. Szeretnék ismerkedni és barátkozni, de nem tudom hol tegyem. 31 éves vagyok. A munkám "magányos és rohanós" nem találkozom emberekkel, ha mégis akkor is rohanásban vagyok, egy sziánál több nem fér bele.
A hobbim is mondhatni magányos, mert festek. Leginkább tárgyakra. Workshopok sincsenek ilyen témában kb😅
Buliban ismerkedés...hát nem tudom. Régen bulizós voltam,akkor ment,de akkor 20 éves voltam😀 Barátokat nem tudom találnék-e, pasi meg ugye esélytelen mert buliban mind csak kalandot keres😂😅
Szoktam pörgetni a facebook eseményeket hátha, de kn a bolhapiacok fognak meg leginkább🫣😀 A hangfürdő,jóga,hasonlók pörögnek még ott, de nekem azok nem érdekesek.
A meglévő barátaim "sajnos" már családoznak, a maximum program a gyerekek köré épül, amit megértek. De ezen túl nem mozdulnak ki.🫣😅
Fogalmam nincs merre induljak.
Segítenétek légyszi? Vagy már most vegyem meg a macskákat?😂
Hátha valaki kreatívabb, mert szerintem én már minden eszembejutó opciót körbe lőttem😐
Köszi előre is!
31N,Bp.
Szerintem sokan járunk ebben a cipőben.
Én -magamhoz mérten- könnyebben ismerkedtem, amikor az valami programhoz volt kötve a barátaimmal. Kocsmázás, koncertek, túrák, deákra vagy a margitra kiülni inni/frizbizni/tollasozni/pipázni. Mostmár nehezebb, mert itt is jöttek a gyerekek és nem járunk el olyan gyakran. Inkább társasozunk, amit szeretek, de ott nem fogok új emberekkel megismerkedni. :D
Tinder nekem is fent van, de csak azért, mert az előző kapcsolatom is innen született -egy az ezerből-. De még mindig kiábrándító.. :'D
Ha aktívabban foglalkoznék az ismerkedéssel, akkor biztos, hogy valami az érdeklődési körömnek megfelelő helyen tenném meg, ahova egyedül is szívesen elmegyek. Pár példa, ami így most eszembe jut. Pl szoktam magamra sütni/főzni egyszerű ételeket, de szívesen fejleszteném magam. Megtehetném, hogy otthon nézek róla videókat és égetem fel a konyhát, de akár jelentkezhetnék egy olasz főző tanfolyamra is pl. Vagy régebben többett úsztam, ahol volt szauna is. Lehet csak az ottani közösség miatt, de ott valamiért mindenki olyan közvetlen volt..:D Vagy szeretek kirándulni és jelentkezhetnék ilyen csoportokba, ahol együtt tesszük meg a távot. Vagy szeretnék jó képeket készíteni és jelentkezhetnék egy amatőr fotós tanfolyamra, amit utána összeköthetek a túrázással és jó természetfotókat készíthetnék. De akár ez a facebook események pörgetése is jó lehet, nemtom mik vannak ott, majd lecsekkolom :D.
Tehát minden olyan tevékenység, ami nekem örömet okoz, fejleszt és esélyt is ad az ismerkedésre, amiből akár egy kapcsolat is kialakulhat.
Persze meg lehet próbálni az online társkeresést is ezzel párhuzamosan.
(32F)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!