Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a szexuális problémám ellenére is velem lenni?
Merevedési gondjaim vannak. 8 éve nem volt barátnőm.
Ismerkedek egy nővel, Ő 45 éves én 31 vagyok. Sajnos második nekifutásra sem ment a szex. Kérdezte, hogy mi legyen akkor? Mondtam, hogy látod hogy nem megy ne erőltessük ez van. Láttam hogy szomorú volt, de azt hittem azért mert nem lett rendesen kielégítve. Aztán mikor felöltöztem és távozni akartam akkor mondta, hogy szeret engem, itt kiderült hogy lehet azért volt csalódott mert mondtam hogy többet nem találkozunk soha. Teljesen meglepődtem. Mivel semmi olyan pozitív tulajdonságom nincs ami kiemelne a többi férfi közül. Nagyon szép nő, egyedülálló, van háza, gyerekei. Szerintem mindene megvan.
Nincs nekem semmi olyan tulajdonságom ami kiugró lehet a többi férfi közül. Azt mondta hogy nagyon jól érzi magát velem. Órákig messengerezünk, meg személyesen is órákig beszéltünk. Egyébként mikor meg tudta, hogy pénzem sincs semmi, akkor gondoltam csakis a jó szex miatt akar találkozni velem. De hogy most az sem volt. Totálisan sokkot kaptam. Hogy mégis mit láthat bennem? Én magamat totál szerencsétlennek tartom.
Húsz éve biztos a kérdésben szereplő nő is így gondolkodott.
Ma meg ma van.
1-es:"Egyik barátnőm kb 3 éve szerelmes egy impotens férfiba"
És mi van köztük? Hány évesek...?
14-es:"Sok-sok évig volt ilyen jellegű problémám"
Merevedési zavar?
"van akivel ez megoldható"
Hogy' sikerült...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!