Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm alatt alacsony egy férfi?
8
Nem vagyok incel és ne emeld a eletkorom 5 évvel. 😒
30 ev felett oreg egy no?
39F incel
Ez honnan jött ?
Nem öreg! 25-35 között érdekelnek a nők. Én 35 leszek idén nyáron.
11 "Nem vagyok incel és ne emeld a eletkorom 5 évvel. 😒"
De akkor miért adod meg névnek hogy shortcel?:D Az az incelek egy altipusa.
16
Jogos felvetés, én nem tartom magam incelnek de mások szerint az vagyok. Ezért választottam ezt a nevet.
Nem alacsony, de nem is magas, hanem átlagos. 170-180 között. 170 alatt tényleg alacsony.
180 felett a teljes lakosságot nézve már kifejezetten magasnak számít az illető. DE! És ez hatalmas de, a mostani fiatal generációk (tehát úgy 25 alatt) már jóval magasabbak mint akár az én korosztályom (30+).
A 180cm-emmel már nem számítok kiemelkedőnek, hiába vagyok magasabb mint elvileg az országos átlag.
A fiatal srácok fölém "tornyosulnak", a 180cm már teljesen átlagos, de inkább az átlag alja, 25 év alatt.
De ez trend a világon mindenhol. Egy átlagos 19 éves holland már 185+, ahogy a németeknél és a legtöbb fejlett országban is ez a jellemző.
Hobbit méret, nem említésre méltó.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!