Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elvem miatt fogok örökké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvem miatt fogok örökké egyedül maradni?

Figyelt kérdés
Nálam van egy elv amiből nem engedek méghozzá az hogy az első randin a nő fizessen, tehát amelyik nő nem hajlandó a fogyasztásomat kifizetni az onnantól megy a levesbe
2024. márc. 10. 11:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

"tehát amelyik nő nem hajlandó a fogyasztásomat kifizetni az onnantól megy a levesbe"

Elég vicces úgy fogalmazni, hogy ő megy a levesbe, mikor

az égvilágon senkije nem vagy jelenleg, még egy első randiig sem jutottatok el.

Kb. mintha azt mondanám, hogy bejön nekem Keanu Reeves, de ha három hónapon belül nem hív el randizni, akkor megy a levesbe.

2024. márc. 10. 14:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az elvem miatt fogok örökké egyedül maradni?"

Szerintem a kicsinyességed miatt.

2024. márc. 10. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Micsoda ostoba elv.
2024. márc. 10. 14:59
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Azért ezt így a találkozó előtt mondd el. Szegény lány, tudjon menekülni és ne pazarolja az idejét egy ilyen selejtre mint te.

Én sose vártam, hogy randi végén a pasi fizessen. Örültem, ha úgy volt, de száj húzás nélkül fizettem a saját részem. Sőt olyan is volt hogy otthon hagyta a tárcáját és akkor még nem volt menő telefonnal fizetni hát álltam mind a két kávét. Mondjuk tény, hogy másnap kaptam bonbont, rózsát és hatalmas nagy sajnálom szexet, de nem vártam el egyiket sem.

Szóval ja. Ha ez a kérdés nem troll és nem is kamu, akkor elég sanszos, hogy egyedül maradsz.

2024. márc. 10. 15:01
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

A nők sokkal többet költenek arra, hogy jobban nézzenek ki. Fodrász, kozmetikus, körmös, smink stb. Pluszban havonta a a betét, tampon ára. Szóval még ha hetente randizol is, és fizetsz egy kávét, a nő még akkor is többet fizetett azokra amit felsoroltam.

Az, hogy jobban nézzenek ki, a férfiakért is teszik, szóval azt te is élvezed majd ha összejössz valamelyik nővel.

Azért figyelj a jelekre. Ha a sokadik randin sem ajánlja fel, hogy visszahív valamire, na az már viszont utalhat olyan személyiségre, amit elfogadok, hogy red flag lehet egy normális férfinak.

2024. márc. 10. 15:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
a nézőpontod teremti a valóságodat, gratulálok sok sikert hozzá!
2024. márc. 10. 15:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy egyedül maradsz-e, de hogy hülye maradsz, az tuti. Kérem a tiltógombot!!!
2024. márc. 10. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Feministaként sem fizetnék neked. A sajátomat alap, abból én nem engedek, de a tiedet te fizedet, vagy maradsz ott mosogatni.
2024. márc. 10. 16:15
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
Szokatlan elvárni egy nőtől, hogy az első randin fizesse a fogyasztást. Fura beved van és alighanem egyedül maradsz.
2024. márc. 10. 16:41
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

Vagyis egy kicsinyes szarrágó vagy, sajnálsz egy kv árát egy nőtől aki rád szánta az idejét és elvárod, hogy mutassa ki, hogy nem sajnálja rád a pénzt, amit te tőle viszont igen. Ebből levehető, hogy ha össze tudnál vele jönni gondolom a fő szempont az lenne, hogy ne kelljen rá költeni, legyen ebben önálló viszont azért ő ne sajnálja rád a pénzét ha úgy adódik.

Ilyen elvárásokkal mit tudsz nyújtani, hogy egy nőnek ez "megérje", hogy neki ez kelljen?

Gondolom semmit.

Egyedül maradsz.. És meg is érdemled.

2024. márc. 10. 16:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!