Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen napi 1-2 mondatos kommunikációnak mi értelme?
Gondolom te pedig a királykisasszony aki elvárná hogy a másik kitalálja a gondolatait is, hogy a szavaival teljesen ellentétes viselkedést is meg kell fejteni és mindennek úgy kell lennie ahogy az ő pillanatnyi szeszélyének megfelel, nehogy az ő pici lelke sérüljön 😂
Na kocc, szeretnék értelmes véleményeket is hallani, akik nem ilyen sértődött személyeskedő elkényeztetett kislányok mint te.
"Teljesen felszínes és semmitmondó, a másik üzenetére szinte nem is reagálva, legfeljebb egyetlen részletét kiragadva"
Szerintem tanulj meg szöveget értelmezni. Pontosan én kapom már a sziamizut az értelmes témára. Hasonló figyelemzavaros beállt emberektől mint te magad. Aki egy szimpla összetett mondatot se képes értelmezni, és még bele is áll az emberbe 👏
Tartok tőle tényleg az idiocracy lesz a megoldás, és túl sokat várok el. Elbutulás, figyelemzavar, egó meg az egekben mellé.
De nekik semmitmondó amiket irsz.
Nem érinti őket. Nyilvan nem olyanok a téma hogy hol lesz pl gokart parti, vagy mire költs lottonyeremenyt, vagy hol lehet kokot kapni vagy bármi ami a másiat érdekli.
Hanem jaj ma orvoshoz vittem a kiscicám.
Valoszinuleg rolad szol csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!