Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Van erre valami megoldás? Ki lehet ölni a legerősebb vágyat?
Mindennél jobban vágyok párkapcsolatra, szerelemre, de teljesen reménytelen. Nem tudok ismerkedni és, ha esetleg valami csoda folytán sikerülne is, a szexen elbukna az egész.
Ahogy tellik az idő, ez a vágy egyre erősebb és iszonyatosan fáj lelkileg. Mit tudnék ezzel kezdeni? Rettenetes érzés.
Az elfoglaltság se segít.
Hidd el nekem, hogy sokkal jobban fáj lelkileg, ha már volt kapcsolatod,de elhagytak,szakítottak!
Mert már egy űr van a lelkedben :/
Nagyon sokan átéljük ezt...
Ki lehet igen. Pár nárci bántalmazó toxic kapcsolat. Es szakitás után teljesen elmulik a vágy a párkapcsolatra.
Aztán pár életképtelen incel gyászkeret a társkeren mint kínálat.
És megtanulod értékelni, hogy mások csak elvenni tudnak és egyedül jobb.
Lehet fejesek ugrani a kapcsikba. Garantáltan kigyógyítanak a kapcsolatfüggésből.
Nekem nem az a rosszabb. Ott legalább vannak jó emlékek.
Én olyan szinten nem tudok ismerkedni, hogy olyat még nem láttál.
Nem csak olyanok vannak.
?
Nekem nem megy. Mindig is ilyen voltam. Nehezen oldódom, nem szeretek új emberekkel ismerkedni, pont ezért, amilyen vagyok ilyen téren. Azt mondják, hogy megszerezni valakit könnyű, megtartani viszont nehéz. Na, nekem pont fordítva van így.
Miket szeretsz csinálni? Olyan körökben,csoportokban kellene tevékenykedni, barátkozni. Abból csak lehet valami ha nem izzadság szagú ismerkedésnek indul a dolog.
Hogy értetted hogy a szexen ugyis elbukna a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!