Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kezdemenyez soha senki?
Figyelt kérdés
Meg ha ugy is erzem, hogy talan tetszem a fiunak, soha nem kezdemenyez2024. márc. 6. 16:17
21/27 anonim válasza:
Nem mernek. Vannak, akik a #metoo-t okolják ezért, én már előtte is ezt tapasztaltam. Csak néznek, sokan még arra is ügyelve, hogy észre ne vedd. Ha nem társkeresőzöl, simán egyedül tudsz maradni hosszabb időre csupán ennyi miatt, hogy élőben fosnak lépni...
22/27 anonim válasza:
21
Mondjuk a nőknek is szabad kezdeményezni, szóval az is csak kifogás, hogy a pasik fosnak kezdeményezni
Kérdező, te szoktál kezdeményezni?
23/27 anonim válasza:
Hány éves vagy és merre szoktál megfordulni, ahol megismerhetnek?
24/27 anonim válasza:
A kérdező csak sajnáltatja magát, meg azt akarja hogy foglalkozzanak vele. De ha közeledni próbálsz hagyj fel minden reménnyel.
25/27 anonim válasza:
És te miért nem kezdeményezel?
Lehet mosolyogni, szemezni.
de ez ha nincs, nem állsz szóba senkivel, akkor mit kell csodálkozni, hogy senki nem lép feléd? tudod, bátorítani kell valakit... gondolj már a helyében, hogy a félénk fiúknak is nehéz... Nem akarnak csalódni
26/27 anonim válasza:
Mert a legtöbben nem szeretnék magukat újra és újra megégetni...
Én már abszolút nem kezdeményezek és próbálom kerülni ezeket a helyzeteket.
Fölösleges. Amikor nálam kezdeményezett egy olyan csaj aki nekem is nagyon tetszett abból se lett semmi, csak brutális megalázás és kínos szituációk.
Szóval a legtöbben inkább nem próbálkoznak ilyen nyíltan.
27/27 anonim válasza:
Lehet, hogy csúnyának tartanak vagy gyönyörűnek. Előbbi esetén nem kell írnom, hogy miért nem, ha viszont szép/csinos stb. vagy, akkor elképzelhető, hogy félnek tőled, mert azt hiszik, hogy az egekbe vannak az elvárásaid. Ha neked tetszik valaki, akkor lépj nyugodtam, nem kell félni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!