Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Urak, olyan nővel aki valószín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak, olyan nővel aki valószínűleg frigid és a sex nem is fontos neki egyáltalán el tudnátok képzelni komoly párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
márc. 6. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Nekem nem az elsődleges érdeklődési köröm a szex, így tehát igen.
márc. 6. 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Egy hasonló aszexuális talán igen - sőt még örül is neki, hogy a párjának ugyanúgy nem fontos a szex. Egy átlagos szexualitással rendelkező ember viszont nem.
márc. 6. 19:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem ez a frigid dolgot hogy csak fekszik mint egy fa semmit nem csinál, semmi élvezetet nem látni, érezni rajta, még azt is csak ímmel, ámmal fogadja el ha orálisan kényeztetem és akkor is egy idő után annyit mond ennyi elég volt.
márc. 6. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
13#: Igen, akkor is elfogadnám.
márc. 6. 22:04
 15/15 Girlll3 ***** válasza:
0%
13-as! Lehet csak a technikát nem jò vagy tùl korán szexeltetek, nem biztos még a kapcsolatban, stb. Frigiditás elég ritka dolog.
márc. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!