Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lehet a rosszabb sikertelen lenni a társkeresésben vagy sokat csalódni a kapcsolatokban?
Nagyon régóta nincs senkim, valószínűleg azért mert nem vagyok helyes vonzó férfi. Próbálkoztam de hiába, visszautasítanak.
Van egy csinos vonzó nő ismerősöm akinek nyilván könnyen jönnek össze kapcsolatok de legalább tízszer zokogott a vállamon mert elhagyták megcsalták stb.
Nyilván nem jó érzés incelnek lenni de legalább nem törik össze a szívem havonta.. így elgondolkoztam hogy lehet hogy attól még hogy valaki sikeres a másik nemnél de mindig összetörik a szívét még lehet rosszabb is mint nekem aki sikertelen a nőknél....
"legalább nem törik össze a szívem havonta"
Havonta? Hogyan? Először ismerkedni kell, hogy meglássuk, jó-e és jó lehet/lesz-e később is.
"Sokat csalódni a kapcsolatokban"
Vannak, akik nem illenek egymáshoz. Amíg nem bántják egymást, szépen, békében el tudják engedni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!