Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti mit adtok ezekért?
Semmit. Az a lényege a párkeresésnek, hogy ami alapból vagy, az kelljen a másiknak.
Felsorolhatsz 5 dolgot, amit szerinted "adsz", de lehet aki szerelmes lesz beléd, annak ez az 5 dolog semleges, és 5 olyan dologba szeret bele, amire nem gondoltál, hogy "adod".
Mivel nem neked adjuk, hanem a megfelelő személynek, ezért neked ehhez semmi közöd.
A párkapcsolat kettő ember magánügye. Te foglalkozz magaddal, meg hogy te mit tudsz adni.
Olvastad a kommenteket?
Igen, de nem ez volt a kérdés.
?
Szóval semmit. Értem.
"Igen, de nem ez volt a kérdés."
De. Mert az emberek nem "adnak cserébe". Ha "adok cserébe", az azt jelenti, hogy valamiért eljátszok/teljesítek valamit, ami nem én vagyok, és amúgy nem tenném meg.
Értelmezned kell, amit leírtam a 2-esben, különben ott fogsz ragadni, ahol most vagy.
Értem és igaz is, de nem az volt a kérdés. A 6-osban leírtak viszont teljesen mások.
Akkor értelmezd és utána válaszolj.
8, nem veszed észre, hogy ez a válasz a kérdésedre.
Senki nem ad semmit. A másik ember választ téged. Ő dönti el, mit tudsz adni.
9# Jaj, ezt ő nem tudja felfogni, nem látod? Írjunk inkább számára is emészthető válaszokat, amiket ért.
Szóval kérdező, én a gombás, használt vaginámat adom. Ezt gondolom elfogadod válaszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!