Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nagyon önbizalom hiányos, intrvertált pasiként egy rendkívül csinos, extravertált nővel próbálkozom?

Figyelt kérdés
Teljesen az ellentéte mint én, de tetszik neki a kinézetem ezt már tudom. Introvertált, visszahúzódó vagyok, de a külsőm ennek ellenére ezt nem mutatja. Szerintem külsőt nézve még össze is illünk. De a természetünk az nagyon ellentét.
2024. márc. 2. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, de valószínűleg nem fog működni.
2024. márc. 2. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem jó. Unatkozni fog veled, téged meg kimerít és felemészt a megfelelés neki. Próbáltam, nem jött be.
2024. márc. 2. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Introvertáltként neked szükséged van az énidőre, extrovertáltként ő meg többnyire mindig veled akar majd lenni. Ha el tudjátok viselni egymást az persze jó dolog, a kérdés hosszútávon sikerül-e? A lényeg, egyikőtök se rosszabb vagy jobb a másiknál, csupán másak az igényeitek. Vagy elfogadóak lesztek és működhet is akár, de ne fűzz hozzá túl sok reményt. Vagy neked ő lesz sok, vagy te neki kevés.
2024. márc. 2. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy kigyúrt csávó nettó nyolcszázezres fizetéssel, akkor igen.
2024. márc. 2. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem vagy önbizalomhiányos.
2024. márc. 2. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Introvertalt vagyok mégsincs úgy szükségem énidőre nem baj ha mindig párommal vagyok.
2024. márc. 2. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak ne menjetek egymás agyára.
2024. márc. 2. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem külsőt nézve még össze is illünk"

Te is teltkarcsu vagy?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

39F incel

2024. márc. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!