Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az anyagias,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az anyagias, de cserébe "csóró" csajokról?

Figyelt kérdés

Pl. van egy ismerősöm aki HO-ba dolgozik és közbe a csaja mindennap az ő kocsijával jár 50-60km-ert, mert a saját autója (1-es swift) gáz számára. Pedig csak arra teheti meg. Én mondtam a srácnak, hogy tuti nem engedném, hogy az én drága autómat amortizálja le, miközben van neki sajátja.

Vagy a másik példa, az a csaj, aki mamahoteles és nem keres 400 ezer forintot se, de cserébe kb. elvárás az évi 3 üdülés. (ő mondta)

2024. márc. 2. 10:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Aki mamahotelben 400ezret megkap havonta,az minden ,csak nem csóró,hisz mindent a segge alá raknak,ő meg szépen félretesz 400ezret. Én saját lakásban lakom, és kb. 600ezret keresek,abból kb. 200 megy el kajára,rezsire mindenféle szirszarra,így nekem is kb. 400 ezer jön ki,amit félre tudok tenni,abból meg bőven összejön 3 üdülés,amiből minimum egy egzotikus is van, meg síelés. Ha ilyen csajjal találkozom megmondom pacekba,h ha ennyi félretett pénze van, fizesse a saját részét,és mehetünk együtt mindenféle egzotikus országba. 😎
2024. márc. 2. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Próbálod az autób***zi fétisedet belekeverni a párkapcsolat témába. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Van autó kategória, ott verjed.
2024. márc. 2. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Ja, ez tényleg a paksi gyerek, annak van így befixálódva a havi 400 meg a mamahotel, párszor már rámírt, hogy menjek oda verekedni, a megadott címen a google wiev szerint egy szétrohadt falú putri volt. 😁 Amikor meg valamiért nőnek vélt, akkor randizni hívott. 🌈😁 Tippre valami unatkozó gyáridroid a stílusából ítélve.
2024. márc. 2. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

13

Nekem dettó ugyanezt írta. Akkor még Kinga9407 volt a neve azt hiszem, de a számok nem biztos, hogy stimmelnek, de a kinga az igen. :D Persze nem nő, meg az is világos, hogy több profilja is van, amikbe belépve lepontozza a neki nem tetsző válaszokat. Folyamatosan ugyanazt írja ki, újra meg újra, nagyon frusztrált, én már kezdem sajnálni. :D

Most gondoljatok bele, hogy valaki naponta azon sír, hogy a nők anyagiasak. És akkor mi van? Ha kiírja ezeket, akkor majd megváltozik valami? Egyértelmű, hogy a kérdező elmebeteg. Eszembe is jutott egy idézet, másolom:

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein

2024. márc. 2. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Azt gondolnám, hogy valószínűleg jól kiegészítik egymást, másképp a férfi nem lenne együtt a nővel.
2024. márc. 2. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
Baxanak ki, akivel akarnak, csak ne én legyek az. :D
2024. márc. 2. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha van olyan, aki mindezt a valaga alá teszi, lelke rajta. Ő dolga
2024. márc. 2. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!