Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az anyagias, de cserébe "csóró" csajokról?
Pl. van egy ismerősöm aki HO-ba dolgozik és közbe a csaja mindennap az ő kocsijával jár 50-60km-ert, mert a saját autója (1-es swift) gáz számára. Pedig csak arra teheti meg. Én mondtam a srácnak, hogy tuti nem engedném, hogy az én drága autómat amortizálja le, miközben van neki sajátja.
Vagy a másik példa, az a csaj, aki mamahoteles és nem keres 400 ezer forintot se, de cserébe kb. elvárás az évi 3 üdülés. (ő mondta)
13
Nekem dettó ugyanezt írta. Akkor még Kinga9407 volt a neve azt hiszem, de a számok nem biztos, hogy stimmelnek, de a kinga az igen. :D Persze nem nő, meg az is világos, hogy több profilja is van, amikbe belépve lepontozza a neki nem tetsző válaszokat. Folyamatosan ugyanazt írja ki, újra meg újra, nagyon frusztrált, én már kezdem sajnálni. :D
Most gondoljatok bele, hogy valaki naponta azon sír, hogy a nők anyagiasak. És akkor mi van? Ha kiírja ezeket, akkor majd megváltozik valami? Egyértelmű, hogy a kérdező elmebeteg. Eszembe is jutott egy idézet, másolom:
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!