Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz, ha egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy férfinak 39 éves koráig nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Sem kis pénisz, sem látens melegség, sem csúnyaság, hanem gyerekkori traumák okán.
2024. febr. 29. 20:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elmebajos? Hát, nem erre számítottam. :D Igen, miért is ne?
2024. febr. 29. 22:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem engedem! Eldöntöttem, és kész. Megcsinálom.
2024. febr. 29. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem gáz, meg szerintem a legtöbb embernek sem. Igazából mindenki leszarja. Nem bántásból, de szerintem senkinek nem okoz traumát, hogy egy random embernek a netről 39 évesen sem volt még párkapcsolata.

Ez csak neked számít, senki másnak.

Bár én már nem erőltetném a dolgot. Én még csak 30 éves leszek, de feladtam a dolgot. Abszolút esélytelen, pedig nekem volt már kapcsolatom. Viszomt olyan régóta nincs közöm a nőkhöz, hogy már teljességgel lehetetlennek érzem a dolgot. Akkor 39 évesen úgy, hogy még soha senkid nem volt mit is akarsz, mire számítasz?

2024. márc. 1. 06:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, amiket felsoroltál, azok közül egy is bőven elég, hogy ne legyen kapcsolatod, persze csak ha extrém erős mértékben van jelen.
2024. márc. 1. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert látens meleg.
2024. márc. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!