Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek ilyen pasival fekete luxus kocsikkal mászkál cserélgeti őket,nagydumás jár boxolni meg edzeni haverokkal clubbokba is?
Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtem meg vele de gyanús picit hogy komolytalan volna az ismerkedéskor.
Még nem taliztam vele.
2024. febr. 26. 23:37
11/21 anonim válasza:
A lepontozoknak viszont bejön ha kétes életü első csetek alatt is már kicsit agressziv pali száll rájuk biztos.
Tiszta izgi.
Leirom hogy beszélgess mert úgy körvonalózdnak rendesen ki is a másik, erre lepomtoznak.
12/21 anonim válasza:
#11 és szinte a nyakamat adom rá, hogy egy nagyképű barom, hatalmas arany nyaklanccal a nyakában, szinte előttem van a kép.
13/21 anonim válasza:
Aki már ismerkedéskor csak kocsikat meg izmokat tud felmutatni, ott nagyon más nincsen sajnos.
15/21 anonim válasza:
Ismerkednék vele igen ....barátilag.
16/21 anonim válasza:
Felszínes.
Ebből még semmit sem tudni a személyiségéről.
Nem kápráztatna el. Sőt.
17/21 anonim válasza:
Legfeljebb a haverjai előtt menőzhet ezzel a stílussal.
Magára valamit adó nő messze elkerüli.
18/21 anonim válasza:
Ha kell majd egy mokesz, azt biztos megoldja.:))
20/21 anonim válasza:
Nem kéne mert lehet hogy alvilági bűnöző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!