Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes pártkeresni?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lengettél ölég szoknyát kiskorodban?
2024. márc. 7. 06:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen párt érdekelne? :D
2024. aug. 1. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Ott keresel párt ahol akarsz. Internet, hobbitevékenység által, ha jársz akkor sport/edzőterem, ha neked belefér akkor munkahelyen,/ baráti társaságban stb stb.

Én pl netes társkeresőn ismertem meg a házastársamat. Egy alkalmat leszámítva, amikor régebben az egyik osztálytársam bátyjával randiztam egyszer, mindig neten ismerkedtem, és onnan volt pár kapcsolatom.

2024. aug. 1. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha jó Pasee vagy, akkor bárhol, majdnem tapadni fognak Rád... :D
2024. aug. 1. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért bántjátok szegényt, azért ez egy bizonyos korban már tényleg nem olyan egyszerű.

Az egyetemen könnyű volt, hiszen olyan körökben mozogtam, velem egykorúakkal laktam együtt, a kollégium tele volt szingli pasikkal. A baráti körömben is voltak velem egykorú egyedülállók. Sajnos én az egyetem utolsó évében szakítottam a pasimmal.

Aztán lediplomáztam, hazaköltöztem, és elkezdtem dolgozni. A baráti társaságom, ami az egyetemen volt, szétszéledt, mindenki az ország különböző területén lakott, munkahelyen nem volt szingli pasi, buliba meg ha elmentem, kb. én voltam a legöregebb.

Szóval nekem maradt a netes ismerkedés. Tudom, hogy sok a kretén, de nekem bejött, és több ismerősöm is ott talált párt magának.

2024. aug. 1. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Bárhol. Nekem két párom volt eddig, illetve egy a volt, egy a van. Tinder, ill. munkahely.
2024. aug. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!