Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg az emberek hogy önhibámon kivül vagyok incel?
"Miért nem értik meg az emberek hogy önhibámon kivül vagyok incel?"
vs.
"A nők csak a testükkel tudnak érvényesülni."
Szóval önhibádon kívül dől belőled ez a sok baromság...
Mert ennek mondod magad. Ez a baj.
Ne mond ezt magadról mert gyerekes és szánalmas.
És ha ezt mondod csak még jobban le leszel nézve.
Felejtsd el ezt az ostoba állítást.
Gyakoris szemlélet: ha valakivel valami pozitv dolog történik akkor az azért vn mert ő megdolgozott érte, ha viszont negatív akkor az csak és kizálrólag azért töténhet mert az illetővel valami probléma van.
Még véletlenül sincs olyan, hogy egy illetőnek azért megy valami jól mert mondjuk szerencséje volt/van, vagy esetleg jó genetikával született, viszont ha valami szarul megy az minden mást kizáróan csak az ő hibája lehet.
Érdekes gondolatok mondjuk ezek, csak kicsit érthetetlen.
"Érdekes gondolatok mondjuk ezek, csak kicsit érthetetlen."
Egészen érthető. Aki leír olyant, hogy a nők csak a testükkel tudnak érvényesülni, az sok mindent elmondhat magáról, de azt biztos nem, csak a külseje akadályozza meg, hogy ismerkedjen.
És semmi, de semmi probléma nincs ezen kijelentésével, ugye?
Én sem vagyok egy matyóhímzés, de mégis boldog párkapcsolatban élek. Idén lesz az esküvőnk.
Téged nem ismerlek, képet se láttam rólad, de már a "A nők csak a testükkel tudnak érvényesülni." mondatoddal teljesen antipatikus vagy számomra. Itt nem a "csúnyaságoddal" van baj.
26
A 24-esnek pedig igaza van, nem szabadna így általánosítani. Na nem ebben az esetben persze, itt a kérdező nagyon mély ponton lehet, pszichológus talán segítene neki. Egyébként értem, hogy miért szóltok be neki, de azért valljuk be, jól esik a másikat leszólni, igaz? Azt érzitek, hogy jobbak vagytok nála, igaz? Költői a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!