Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg lehet szokni,hogy 20cm-el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szokni,hogy 20cm-el alacsonyabb a barátnőm?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtünk,csak az arcképét láttam,úgy tetszett meg,meg a személyisége is szimpatikus.Nem is tértem ki a magasságra. Mikor először találkoztunk akkor ért egy kis megdöbbenés,hogy az államig ér.Én 175cm vagyok,ő utána mondta,hogy 155. Az első barátnőm egy magas volt velem,nagy szerelem volt,utána tudat alatt is a magas nőket kerestem. A mostaninak ,viszont a személyisége tetszik nagyon(nyugodt,kultúrált,intelligens),ellentétben az előzőekkel.
2024. febr. 25. 07:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hat sokkal jobb mintha a no lenne magasabb
2024. febr. 25. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:

2m vagyok, barátnőm kemény 166centi, ami azt jelenti h 34 centivel magasabb vagyok nála. Sőt, még korban is van "kis" különbség.

Ha szereted akkor nem a magasság fog befolyásolni, le kell hajolni közben, igen. De meg lehet szokni ;)

2024. febr. 25. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a méretkülönbség a baj. Éretlen vagy egy kapcsolatra, ha ennyire foglalkoztat 20 centi különbség. Pedig te sem vagy magas, szóval jobb melléd az alacsony, mint az égimeszelő, ha már annyira fontos, hogy mekkora legyen a párod.
2024. febr. 25. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, hogy te szólod meg a lányt a magassága miatt, miközben a tiéden is lenne mit kritizálni bőven. A fiatalok (nem az 50 feletti korosztállyal együtt véve) átlagmagassága simán megvan 180 centi, szóval igencsak le vagy maradva te is. Ha lennél 185, még érteném, hogy nem akarsz 150-160 centisekkel járni, de ez így nagyon vicces. 😂 Hagyd ott amúgy a csajt, ha nem tetszik, ne hitegesd. Olyan opció nincs, hogy tetszik, DE, mert nincs de, vagy bejön valaki mindenestül vagy nem. Ráadásul a magassága változni sem fog.
2024. márc. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!