Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideális korkülönbség párkapcsolatban és statisztika szerint? Melyik lehet leginkább sírig tartó?
Én 52 éves nő vagyok és
2-5év+ a férfi javára!
Soha nem jönnék össze nálam fiatalabb férfival!
/ lehet nem nekem szántad a kérdést, bár még nem vagyok 55😉/
A nők a dominánsabb férfiakat szeretik ezért a nők 90% azt akarja hogy a férfi:
-Magasabb legyen 10-20 cm-el
-Izmosabb legyen, és fizikailag erősebb
-Legyen intelligensebb, és mentálisan erősebb legyen
-Keressen többet, legyen jobb kocsija, lakása stb...
-Legyen idősebb
Ez a valóság, férfiként mindenben jobbnak kell lenni a nőknél, viszont a nők szerencsére legalább idősebb férfit akarnak. Ebben teljesen biztos vagyok, és számomra irreleváns azt itteni 35 éves nők véleménye akik minden nap a tükör elé állnak és megpróbálnak saját maguknak is hazudni.
A férjem 10 évvel volt idősebb nálam, de valójában mégis egyidősek voltunk. Érdeklődési körünk, szabadidős elfoglaltságaink ha nem is teljesen azonosak, de nagyon hasonlóak voltak. Egy hátránya volt csak, hogy ő sajnos előbb ment el, mint én, bár ez akkor is megtörténhetett volna, ha ő a fiatalabb.
#12 voltam
Gondolkodj már legalább fél percet mielőtt írsz!
Ez még nekem is fájt, pedig nem ismerem #24-et, se a szegény volt férjét
25#
Remélem lesz részed a gyászban életed során, és akkor talán elgondolkozol mit írtál!
Bár ezekután azt gondolom,te egy érzéketlen szemét ember vagy!
24# részvétem!
"Mi az ideális korkülönbség párkapcsolatban és statisztika szerint?"
Statisztikára voltál kíváncsi, küldök neked friss statisztikát, ezzel közvetlenül és tényszerűen válaszolok a kérdésedre.
"Kiderült, mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban - Friss kutatás alapján"
"A vizsgálatba 3000 főt vontak be, és azt találták, hogy a szétválás esélye 95 százalékos volt a 20 év korkülönbséggel rendelkező párok esetében. Azoknál, akiknél 10 évet meghaladó volt a korkülönbség 39 százalék, az 5 évet meghaladó korkülönbségnél 18 százalék vált el. De azoknak a pároknak csak 3 százaléka szakított, ahol legfeljebb 1-3 év vagy ahhoz közeli volt a korkülönbség."
2023 júliusi kutatás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!