Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan 20 év feletti lány, aki olyannyira szűz, hogy mégcsak csókot sem kapott/adott soha?
En is majdnem egyidős vagyok veled, szóval tényleg lehet látni a változást. Én fiatalon nagyon vékony voltam. Meg 20as éveimben is azt hitték még kiskorú vagyok. De magas, meg nem voltam azert lapos. És akkoriban meg voltak veszve a hapsik, az idősebbek is. Én szégyelltem magam, zavart, pláne mikor apám korú vagy öregember is nézett, vagy oda szólt. Szerintem a férfiak többsége oda van a tini külsejű, vagy legyünk őszinték tinikért. Tavaly is nyáron többször láttam, hogy megfordulnak, ledermednek a kiscsajok után ezek az ocsmány férfiak. Én meg már levegő lettem ezeknek a szemében szerintem. Aminek persze örülök. Igaz, mindenkinek más ízlése van. Meg akikről beszéltem azok szerintem nem normálisak. De tény hogy rengetegen vannak. Én a túl vekonyság ideálját abnormálisnak tartom ezek miatt.
Amit írsz, hogy nagy segg, na igen az is divat. Meg a kacsaszáj, hát engem is elborzaszt. A pasiknak nem tudom mennyire jön be a guminő kategória.
Meg vannak a nagyon húsos nők, már tényleg jobban elfogadott. De mikor kommenteket néztem facebookon vagy instán akkor többségben még mindig a fogpiszkálókért vannak oda,ilyen modell alkat. Azért írtam először neked ezt.
De az lenne a legfontosabb hogy a nők maguknak tetszenek és természetesen a párjuknak. És elfogadni, hogy egy nő átlagban kerekedik, nőiesedik. De mondom én ezt, aki nem tud mag@val megbékélni, valószínű mert családon belül is mindig piszkáltak a kilókkal. Szóval mikor vékony voltam azt se szerettem, se most hogy teltebb.
Az viszont nagyon fontos és örülök neki, hogy te jól érzed magad a bőrödben,mert az nagyon kisugáznik. Biztos, hogy csinos voltál régen is csak ezek az ideálok torzitják a világot.
"De az lenne a legfontosabb hogy a nők maguknak tetszenek és természetesen a párjuknak."
És akinek senkije nincs az tetszen saját magának? Ha eddig is így volt, talán azért nincs senkije mert el van hizva!
"szimpatizálunk/megkedveljük egymást"
Azért szerintem ez mindenkinél a minimum még egy alkalmihoz is.
Nálad valószínűleg más dolog van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!