Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső mennyire függ az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső mennyire függ az ízléstől, tehát egy nő akkor is vonzónak talált volna amikor vékony csinos volt?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé csúnya férfi vagyok, kicsit el is vagyok hízva, 38 éves vagyok és eddig csak egy nő akart vele volt egy két éves kapcsolat. Nagy meglepetésemre van most egy nő aki azt mondja vonzódik hozzám és többet szeretne tőlem, viszont sajnos ő nagyon el van hízva és ilyen aránytalanul pufi nem nagyon jön be. De mutatott egy 8 évvel ezelőtti képet és hihetetlen vékony csinos vonzó nő volt. Vajon ha most vonzónak talál akkor ha 8 évvel ezelőtt találkoztunk volna akkor is akart volna?
2024. febr. 20. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Jól gondolod. Amíg ő vékony volt addig nem erdekelted volna.
2024. febr. 20. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos. Az ízlések tudnak változni.

Magam az ellenpélda vagyok. 2015-ben, a 2. terhességem előtt, 51 kiló voltam a 160 cm-hez és akkor is az izmosabb, csak maximum kicsit apatestű férfiak tetszettek (nem olyan lett a 2. volt férjem, mégis szerettem), most pedig 78 kiló vagyok és most is az ugyanolyan kinézetű férfiak tetszenek, csak ők nőszámba se vesznek.

2024. febr. 20. 08:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindig a jóképű, ápolt férfiakhoz vonzódtam. 50 évesen is így van. Csak a korosztályomban már fehér holló esete az ilyen férfi. Inkább maradok a fiatalabbaknál.
2024. febr. 20. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Sok olyan ember van aki ha meglátja egy egy exét simán megkérdezi magától, hogy mi tetszett nekem benne korábban? Az ízlés is változik, meg a kialakult vélemény is. Lehet később más dolgok lesznek fontosak egy embernek mint fiatalabban, ez lehet külső lehet belső tulajdonság is.
2024. febr. 20. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem az ízlés változik, csak bölcsen belátta a lehetőségeit. És igen, a vékony verziója nem téged választott volna, mert kapott volna jobbat is.
2024. febr. 20. 08:35
 6/10 A kérdező kommentje:
5. De a vonzalmat így lehet irányítani tudatosan?
2024. febr. 20. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
6-azert valamennyire lehet, ha valaki már nagyon ki van éhezve.
2024. febr. 20. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Sok olyan ember van aki ha meglátja egy egy exét simán megkérdezi magától, hogy mi tetszett nekem benne korábban?"

Így van. És sokszor rájövök hogy semmi, csak gondoltam adok egy esélyt. Hát eleget tanultam belőle. Inkább egyedül mint valakivel aki nem jön be.

2024. febr. 20. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet iranyitani a vonzalmat.

Szerintem nezd meg jobb idoben is,mert ilyen hidegben a nok alaoltoznek a nadrag ala tobb retegben akar,ami koverebbnek mutatja oket.

2024. febr. 20. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan a világ tele pedofilokkal, a férfiak életében továbbra is a legnagyobb félelem, hogy ne kövér nőjük legyen, még a dagadtaknak is. 😆
2024. febr. 20. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!