Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső mennyire függ az ízléstől, tehát egy nő akkor is vonzónak talált volna amikor vékony csinos volt?
Nem biztos. Az ízlések tudnak változni.
Magam az ellenpélda vagyok. 2015-ben, a 2. terhességem előtt, 51 kiló voltam a 160 cm-hez és akkor is az izmosabb, csak maximum kicsit apatestű férfiak tetszettek (nem olyan lett a 2. volt férjem, mégis szerettem), most pedig 78 kiló vagyok és most is az ugyanolyan kinézetű férfiak tetszenek, csak ők nőszámba se vesznek.
"Sok olyan ember van aki ha meglátja egy egy exét simán megkérdezi magától, hogy mi tetszett nekem benne korábban?"
Így van. És sokszor rájövök hogy semmi, csak gondoltam adok egy esélyt. Hát eleget tanultam belőle. Inkább egyedül mint valakivel aki nem jön be.
Nem lehet iranyitani a vonzalmat.
Szerintem nezd meg jobb idoben is,mert ilyen hidegben a nok alaoltoznek a nadrag ala tobb retegben akar,ami koverebbnek mutatja oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!