Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Gond, ha egy pasinak nem iPhone-ja van?
Figyelt kérdés
TikTokon szoktak ilyen videók lenni, ahol nőket állítgatnak az utcán, és 90% nemtud elképzelni Androidos mobilú pasit. Mi a helyzet Magyarországon?2024. febr. 18. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Csak iPhone lehet
Csak Samsung
Lehet bármiféle mobilja
37 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nekem mind1, ha felveszi, amikor hivom, es nem kell 100000x hivnom, hogy felvegye 😏
2/18 anonim válasza:
Tessék?! Miért lenne gond? Ez baromság.
3/18 anonim válasza:
Öcsémnek és a sógornőmnek (pedig mindketten nagyon jól keresnek) sincs IPhone-ja. Szóval nekem nem lenne az. Csak ne legyen posztolgatásmániás az illető, na, ez utóbbi viszont valóban kizáró ok lenne nálam.
4/18 anonim válasza:
Senkit sem érdekel az ilyesmi. Max az, ha ilyen megjátszott nőmegállítgatós "social experimenteket" néz az androidján.
5/18 anonim válasza:
Tehát te úgy gondolod, hogy attól leszel férfi, ha amerikai és kínai milliárdosoknak és gigacégeknek csicskázol.... Kapitalizmus 2.0... Az "embert" lassan könnyebb idomítani, mint a kutyát. A kutyába még szorult némi ész és erkölcs...
6/18 anonim válasza:
Mindenképp plusz pont ha valki nem márkab*zi.
8/18 anonim válasza:
Én Apple bzi vagyok, de az pont nem érdekel, hogy a másik mit használ, mivel nem én használom az ő cuccait🤷♀️
9/18 anonim válasza:
Azt mondják, az öregek meg a fiatalok ugyanolyan hülyék, mert az öregek elhisznek mindent, amit facebookon olvasnak, a fiatalok meg elhisznek mindent, amit tiktokon látnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!