Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyakorlatban a celebekért meg bunkó labdajátékos srácokért őrülnek meg a csajok a leggyakrabban, zene és labdajáték helyett miért furcsaságokat adnak sokan tanácsnak pl. legyél ápolt, udvarias, önmagad, stb.?
Nagyon sok lány és nagyon sokféle ízlés szerintem. Nyilván vannak minták amik népszerűbbek meg amik kevéssé de azért így is változatos. Én meg szoktam fordulni mindkét körben és egy alter lánynak meg mondjuk egy közgazdász hallgató Morgan Stanleynél gyakornok lánynak nagyon eltérő lehet az hogy mi tetszik egy férfiben.
Plusz nekem úgy tűnik hogy a lányok magán a külsőn kívül azt is szeretik a külsőd meg a viselkedésed úgymond "elmond egy történetet" vannak érdekes dolgok az életedben. Sztem ez a titka a dj/zenész srácoknak pl, hiszen ha belegondolsz egy izgalmas kettős életet élnek. Nappal köztünk mint mindenki más, este pedig egy alternatív világba kerülnek át és életre keltenek egy klubot a bulijukkal. Azért ez egy olyan ízt ad az életünknek hogy nyilván sokan szívesen keresik a társaságukat.
Vagy mondok egy másik példát. Szóba jött itt gyk-n valakitől hogy ő vett egy Rolexet de a nőket nem érdekli csak ritkán kérdeznek rá de utána a válasz után annyiban is hagyják.
Nekem egy régi svájci órám van, örökölte apukám a nagyapámtól és 18 evesen átadta nekem. A pénzbeli értéke nem jelentős, de én imádom és egy érdekes sztori tartozik hozzá, és mivel látszik hogy régi többször volt már hogy rákérdezett egy lány és a sztori miatt ment tovább a beszélgetés. De pl nyaklánccal ugyanez, nem nagy szám de olyan medál van rajta aminek története van és sokat jelent nekem. Nyilván a nők is vizuális típusok de adott esetben más dolgok is számítanak nekik mint nekünk férfiaknak.
Erre rájön az is, aki nem csak magával van elfoglalva.
A nők látják, mi van a tévében, reklámokban, neten, és ők is szépek akarnak lenni. A férfiak nem látják, kik vannak a romantikus filmekben? Az nem inspirálja őket, hogy Captain America legyenek, csak az, hogy drogos DJ?
"Ha egy modellfejű és testű csávó ha megjelenik az majdnem minden nőnek nagyon tetszik."
Ööö hát ja teso, ezért modell:D. De az élet minden területén megtaláljuk a terület elitjét jelentő legjobb 1%ot, erre azért érdemesebb hamarabb rácsodalkozni, mert így kicsit frusztráló lesz. De ha mindenben ehhez a legjobb 1%hoz viszonyítod magad akkor nem sok értelmét fogod érezni hogy bármihez is kezdj az életben.
"Csak azt nem értem, hogy az emberek szülei, nagyszülei miért nem ilyen örökzöld okosságokat mondanak hogy labdajáték, zene, gyúrás és társai"
Ez a "labdajáték" megfogalmazás elég vicces, lehet ezért nem mondják így.:D Amúgy ez ember függő, apukammal sokat fociztunk amikor kisgyerek voltam, ő is sportolt fiatalon, sulyzoztak is. Anyukám is sportolt és mondták is szüleim mindig hogy sportoljunk tesommal. Apukám fiatalon hippi körökben is mozgott, írt verseket, utazott elég jó sztorikat mesélt és mesél még mindig, egyáltalán nem egy unalmas férfipéldát tett elém. Szóval ez változó hogy kinek miket mondanak erről a szülők bár ilyen kétbitesen nekem se mondta apám hogy "Fiam csinálj labdajátékot, zenélj, drogozz meg gyurjal aztá' lesz nőd".
"miért csak a tanuljál ha meg van barátnőd akkor meg húzzatok óvszert."
Hát gondolom azért mert egy párkapcsolatban meg ismerkedésben nem árt ha nem vagy buta mint a fax és tudtok beszélgetni dolgokról.:D Persze nyilván ha elég annyi hogy kva jól néztek ki és feszítetek egymás mellett a kommunikáció meg marad annyiban hogy Tibi atya mémek alatt tagelitek egymást akkor nyilván nem követelmény.
Az ovszeres dolgot nem is értem. Az szerinted valami ferfiatlan dolog hogy védekezel és ehhez egy olyan módszert választasz amivel a szerelmednek nem kell odabaxnia a hormonháztartásának fogamzásgátlóval?
Ha ez ilyen egyszerű, akkor legyél zenész vagy focista.
Ja, várjunk csak! AZért tenni is kell valamit. És itt el is bukott a dolog, mert incikék csak rinyálni tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!