Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanátok nők?
1) aki a szüleivel él, nem akar elköltözni, de emeletes kertes házuk van. Kocsija Porsche Panamera.
2) aki elköltözött a szüleitől, saját albérletbe, de a kocsija csak egy vadonatúj Kia Ceed.
11
Itt az a kérdés, hogy NEKED mi a rajtrngedély! Hogy te mit vársz el kisfiam! Aztán majd kiderül, hogy találkozik e a kereslet-kínálat! A hozzászolásodbol, számomra az derül ki, hogy baromira nem!
Gondolom kerdezo azert kerded, mert otthon laksz. A faterodnak van egy porscheja, neked meg van engedelyed.
De ha el koltozol a kocsit nem viheted mert a faterod nem engedi. De viszont ha el koltozol akkor csak egy kia-ra fussa a penzed.
Es azon filozol mit csinalj XD
14, 15,
Jajj! Hat köszönöm a kedves szavakat, biztosithatom mindkettőtöket, hogy Nő vagyok! (Márhogy - Gyárilag, ~ Mai vilagban ugye' - ) nem vagyok "gyönyörü" , sőt, - kifejezetten kedves sem, (csak azokkal akik megérdemlik) Viszont, 30 éves koromra, van annyi önismeretem, hogy pontosan tudom, hogy mi az amit elvárok egy férfitól, mi az ami kizáró ok, és mi az amiből esetleg tudok engedni, és ha nem találok ezen elvárosoknak megfelelő férfit, nem baj, egyedül is teljesen jól elvagyok, ebben a "szingli"-időben, képzem magamat, megtanulok még egy nyelvet, utazgatok. Szóval de, a második férfinek jár a rajtengedély! És ne csináljunk már ugy, mintha nektek férfiaknak nem lenne ugyanígy egy listátok! (Annyi a difi, hogy nálatok általában kimerül abban, hogy vékony legyen, feszes seggü, fiatal, babaarcu, nem baj ha ostoba, képzetlen, r*banc, jól nézzen ki, az a fontos! 😏
20-aska.
Aztán a rajtengedélyed tovább folytatja, ha nincs minimum 15 cm alatta, akkor kuka és felesleges volt elköltözni, meg felvenni a hitelt.
Lehet én is inkább a szingli élet utat választom és kipolírozom a kukacom a 4K TV előtt, mert sokkal olcsóbb... mint egy nő, alapból elvárja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!