Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a férfiak 20% birtokja a nők 80%-át?
szerintem nem
az igaz hogy a nők nagyon fel tették a lécet és kb csak a férfiak 10% elég jó nekik, de sok nő csak álmodni tud a 180+ 20cm+ és diplomás önálló macsóról mert azok a pasik már rég el keltek idéző jelben a maradék meg nem elég jó.
Mucuka, ez az iromány teljesen másról 🤣😂🤣🤣
Itt csak arról van szó, hogy az adott társkeresőn a nők 80% a férfiak felső 20%-at találják attraktívnak.
Hogyan sikerült ebből összehozni a kerdes beli állításod??
Kérdező, inkább nem mondanék véleményt Rólad.
A saját érdekedben szokj le az incelkedésről. Elcseszed vele az életedet, vagy legalábbis a fiatalságodat, amit később nagyon fogsz bánni.
Persze, nem veletlen van ketszer annyi noi felmenoje minden embernek, mint ferfi.
Az egyhaz visszaszorulasaval ide megyunk vissza.
39F incel
Inkább úgy fogalmaznék hogy az a 20% birtokolja egy bizonyos réteg 80%-át.
A legtöbb ember viszont magányos, egyedülálló. Férfiként is nőként is, esélye sincs. Előbbiek nem kapnak esélyt a szintjükön lévő nőktől, utóbbiaknak pedig semmi sem elég és soha senki sem elég jó.
37F incel
Elon Musk-nak van egy normális megjelenése, komoly üzletember, emellett van humora is. Sőt, amit a Twitterrel (ami ma már X néven fut) művel/művelt, az alapján kissé gyerekes is. És pont ezt teszi őt igazán emberivé, hiszen a világ leggzazdagabb embereként amolyan félistenként is lehetne rá tekinteni, de többször megmutatja, hogy ő is csak egy ember.
Nekem úgy tűnik, hogy sokszor azon töri a fejét, hogyan lehetne valami új dolgot kitalálni, emellett pedig munkamániás, és így hatással van a világra.
Az viszont igaz, hogy van egy sötét oldala is. Pl. Gondolkosás nélkül kirúgta a Twitter dolgozók felé, aki maradt, azokat meg túlhajtotta a munkában.
Caakhogy, ha egy Victoria's secret modell igent mond a meghívására, ő nem hinném, hogy azon gondolkodik, hogy milyen rossz lehetett a szegény Twitter dolgozóknak.
Tehát én összességében én őt azon kevés pasikhoz sorolom, akik korlátlanul válogathatnak a nők között. Ezzel nem azt mondom, hogy minden nőnek bejön, de azt igen, hogy bármilyen típusú nőt megkaphat.
De ettől még az incel téveszmé a 80/20 szabályról csak téveszme marad.
Mindig is lehettek lúzer pasik, akiknek egyáltalán ment a csajozás, ettől függetlenül a pasik többsége azért össze tud magának hozni egy párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!