Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt olyan férfinak aki börtönbüntetést
kapott pedofilia miatt de szabadult és nagyon megbántva
tettét?
Dehogy járnék pedoval. Semmilyen börtönviselt ember nem jöhet szóba (hacsak nem bizonyítottan ártatlanul ült).
febr. 10. 18:31
4
Na és? A pedofil egy nyomorult féreg volt, aki nem tudott parancsolni a beteges vágyainak, de ez az ember? Ez mégis miért asszisztált a dologhoz?
Ez olyan, mintha Ted Bundynak vagy Jeffrey Dahmernek falazott volna valaki anélkül, hogy ő maga egy elmebeteg szociopata lett volna, puszta nyereségvágyból. Szerintem ugyanannyira gyomorforgató, mint a pedofília.
febr. 10. 18:34
febr. 10. 18:36
Dehogy. Amúgy eleve szürreális a kérdés, mert nem bánná meg, hisz úgy gondolja, nem tehet róla. Másrészt ő se akarna tőlem semmit, mivel felnőtt vagyok. Egyértelmű, hogy csak a gyerekem közelébe akarna kerülni. Esélytelen.
febr. 10. 18:36
Dehogy adnék, sőt ha megtudnám hogy egy pedofil féreg, a környezetemben és a környezetében mindenkivel tudatnám hogy mit tett, és tudom hogy lenne olyan aki így vagy úgy, de gondoskodna róla hogy ne ismételje meg...
febr. 10. 18:53
Aki pedofil, az is marad. Még ha nem is követ el bűntényt.
Meg az, aki oda eljut, hogy tegyen is érte, annak milyen pszichéje lehet?
febr. 10. 18:55
Az egy dolog, hogy a büntetés letöltése után valaki visszailleszkedik a társadalomba és a környezete nem lincseli meg, hanem el tud menni a boltba anélkül, hogy abuzálnák és talál valami olyan munkát, ahol nem árthat senkinek. Ennyi "kegyelmet" szerintem gyakorolhat a társadalom egy pedofil bűnelkövetővel szemben is.
De párkapcsolat? Na ne már...
febr. 10. 18:56
4: Nem tudott róla? 2011 és 2016 között tucatnyi gyerek jelezte, gyermekvédelmi gyámok, az intézményben dolgozó nevelők, pszichológusok. 5 éven át fedezte a főnökét és vonatta vissza a vallomásokat egy csomó gyerekkel. Ha nem tudott róla, akkor a mentális képességeivel van gond.
febr. 10. 19:07
Szerintem nincs olyan, hogy egy pedofil vagy gyilkos megbánja a tettét. Akik ilyesmire képesek, azok kattantak, beteg lelki világgal, csak azt bánják, hogy le lettek csukva. Megtennék bármikor újra, ha nem járna következményekkel.
febr. 10. 19:22
Szerintem létezhet olyan, hogy megbánja a tettét, de ha valóban átérzi azt, hogy mit tett egy gyerekkel, akkor vagy megöli magát, vagy elvonultan él valami viskóban az erdő közepén.
febr. 10. 19:29
Kapcsolódó kérdések: