Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a "szia, hogy vagy?"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a "szia, hogy vagy?" sok férfinek a bevált kezdő szöveg, ha van a nőnek leírása a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Egy szelfivel és nulla szöveggel még megértem, hogy nem tud jobbat kitalálni.
2024. febr. 10. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező.

Hamár ez nem jó.

Akkor légyszíves írj kérlek példát mi lenne a jó.

Konkrét példát, nem rébuszokat.

Vagy tudsz egyáltalán?

2024. febr. 10. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is bejönne, hogy "szia, kávé vagy tea" mármint elméletben, lehet ketchup vagy mustár, tél vagy nyár, akármi, csak legyen semleges téma. A hogy vagyra idegennek azt fogom mondani, jól, akkor is, ha rosszul vagyok.
2024. febr. 10. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

10

Miért? Szerinted ha egy férfinak nem tetszik egy nő, akkor nem pattintja? Hát max a nagyon alja kiéhezett réteg, de ahhoz meg nem megy oda senki.

2024. febr. 10. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

#13-nak,

„Szerinted ha egy férfinak nem tetszik egy nő, akkor nem pattintja?”

Tudtad, hogy ez egy állító kérdés? Na jó, belemegyünk a játékba… Szerintem még akkor is könnyes búcsút vehet tőle, ha amúgy tetszik neki. Kielégítő volt a válasz?

Amire ki akartam hegyezni az 1. hozzászólásomat, az nem az esélylatolgatás volt, hanem az, hogy mi férfiak 99,9%-ban nem fogunk azon problémázni és lenézni amiatt, hogy melyik nő milyen választékos és szofisztikált kezdeményezéssel próbálkozik. Na már ha teszi, ugyebár… 😅

2024. febr. 10. 18:34
 15/17 A kérdező kommentje:

11. Már hogyne tudnék példákat!

Ha van leírás akkor egyszerűen csak arra kell valamit írni és kész, nem túl bonyolult... Ha a leírásból kiderül, hogy van egy kutyája, akkor megkérdezni, hogy hívják. Ekkor elindulhat egy beszélgetés, a lány biztos szívesen beszél majd a kutyusról. Vagy ha kiírja, hogy pl pszichológiát tanul, akkor arról érdeklődni, pl megkérdezni, hogy tud e ajánlani egy jó és közérthető pszichológiai könyvet.

Nem tudom ebben mi a nehéz őszintén :D

2024. febr. 10. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

11

Mondok én is egy példát.

Az egyik társkereső felületen egy Sartre idézetre hajazó mondatot (is) kiírtam, és egy srác felismerte. Nem írt egy regényt, csak két szóban utalt erre, én meg kb elolvadtam azonnal.

2024. febr. 10. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán írak nekem vissza a nők. Ezért nem strapálom magam bonyolultabb kezdő szöveggel. Vékony fickó vagyok, szerintem ez kb a nők 95%-ának taszító. Megértem őket, nekem sem jönnek be a túlsúlyos nők.
2024. febr. 10. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!