Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ha egy nőbe szerelmes leszek, akkor nem tudok hozzá közeledni?
És egyébként általában sok emberrel vagy közvetlen, baráti viszonyban? Tehát az alap természeted nyitott, barátkozós vagy inkább magadba fordulós vagy eleve?
Szerintem amúgy azért van, mert számodra tétje van a vele való beszélgetésnek.
#2: Csendes, visszahúzódó vagyok. Igazad lehet.
Köszönöm a válaszokat.
Korábban itt az oldalon olvastam valamelyik kérdés alatt egy hozzászólót, hogy ha vki iránt elkezdessz érezni valamit, miélőtt lépté volna, az már veszett fejsze nyele. Lehet igaza volt.
Aha, én is zavarba szoktam lenni az olyan férfi előtt, akiről kiszúrom, hogy tetszek neki.
Azt javaslom, hogy most próbáld meg valahogy félretenni ezt a "beleszerettem" dolgot, arra az időre amíg találkoztok, hogy tudj vele kommunikálni, mint régen. Szóval legyél laza, beszélj meg vele valami közös programot, nem kell mondani, hogy randi, csak úgy hívd el valahova, aztán majd alakul a dolog, ha kölcsönös.
*Rendben
"zavarba szoktam lenni az olyan férfi előtt, akiről kiszúrom, hogy tetszek neki"
Csak annyi lenne a kérdésem még, hogy akkor jössz csak zavarba, ha szimpatikus az illető, vagy ettől fügetlenül is.
Mert pl. én nem jövök zavarba a számomra nem tetsző vagy semleges hölgytől. Persze tudom, ez egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!