Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn ilyen nőről mi lenne a véleményed?
A képein jól néz ki, ott nagyon jó csajnak látszik. A helyesírása tragédia, úgy kell kitalálni mit akarhat írni. Amikor telefonos beszélgetésre kerül sor az első kérdése van-e autóm. Mondom nincs. Erre Ő: Azért egy férfinak kell, hogy legyen autója. Mi a fiammal rendszeresen járunk nyaralni, erről nem akarunk lemondani.
Második kérdése van-e saját lakásom. Később elmondja,hogy le van százalékolva, és már soha többet nem akar dolgozni. Az ezelőtti párja főorvos volt, de csak a jólét, luxus miatt volt vele és undorodott tőle. De a luxusról nem akar már lemondani, mert megszokta.
Nekem annyira visszataszító volt, ahogy ezeket előadta,hogy arra gondoltam ha esetleg hív, akkor fel sem veszem Neki a telefont. De valószínűleg nem is fog hívni, hogy nyíltan bevallottam, hogy még autóm sincs, nem vagyok gazdag. Ti ilyenre, hogy reagálnátok?
Erre komolyan ki kellett írnod egy kérdést?
Egy nagyon jól kinéző anyuka, akinek büdös a munka, autó és lakás elvárása van, és explicite kimondja, hogy a férfinak kell eltartania?
Szerinted mi a jó büdös francért hívna ez a gold digger téged, csóri csávót?
Hát ezzel én is így vagyok.
Megszoktam egy szintet és nem adom lejjebb.
Csak nekem van otthoni munkám így remélem nem leszek ilyen helyzetben soha hogy leszázalékoljanak.
Évi 1 nyaralás, 1 wellness amit megszoktam, van 2 autóm , otthonom.
A férjem jól keres. Nem hiszem hogy ha válnánk, találnék még egy olyat aki tudja az ő szintjét hozni.
Szerintem inkább egyedül maradnék.
Úgyis csak a szexre hajt a legtöbb, játékszert meg tudok venni.
Te miert foglalkozol butakkal?
Nalam alap hogy tudjon fogalmazni normalisan.
"Te miert foglalkozol butakkal?"
Ott a válasz, nagyon jó csaj, nagyon jól néz ki.
Sztem mondanám neki,h persze van autó,lakás minden (amúgy tényleg van,és nem is rossz autó,meg a lakás is jó környéken van).
De inkább elmennék egy autókereskedőhöz, kölcsönkérnék tőle pár1000ért egy 25 éves suzuki swift-et, abba beültetném, majd elvinném a Havanna lakótelepre,h és mondanám,h itt a lakásom. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!