Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért unom meg minden barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unom meg minden barátnőmet pár hónap után?

Figyelt kérdés
Eleinte tök jó meg minden aztán így elmúlik a dolog, pár hónap után már unalmas lesz találkozni vele,szex is unalmas lesz... pedig már 39 éves vagyok és rengeteg barátnőm volt eddig
2024. febr. 7. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Talán pont azért, mert rengeteg barátnőd volt eddig. Már nem vagy képes kötődni. A tépőzárat is, ha szokszor tépjük fel, egy idő után már nem tapad.
2024. febr. 7. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1. kb jól összefoglalta. Lelkileg nem kötődsz egyikhez se.
2024. febr. 7. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a fene nagy szexuális szabadosság kora előtt elfelejtették megvizsgálni a szakemberek, amire mostanában kezdenek rájönni, az emberek pedig megtapasztalni:

A promiszkuitás meglepően gyorsan és hatékonyan képes lerombolni az egészséges kötődési képességeket és mintákat.

Sok választási lehetőség a végén döntésképtelenséget eredményez.

2024. febr. 7. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Vagy így élsz, vagy kérsz segítséget. Te terveiden múlik csak.
2024. febr. 7. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet, unalmasak. Van, aki inkabb van egyedül, te meg mindenkivel, hogy egyedül ne.

Ugyanúgy érdekelt az osszes? Ennyi emberbe szerelmes nem lesz az ember

2024. febr. 7. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Kötődési problémák.
2024. febr. 7. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Keress egy jó pszichológust. Érzelmi elakadàs, kötődési probléma stb.

Remélem azért tisztességgel lezárod a kapcsolataidat, és nem ghostolod őket…

2024. febr. 7. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg ne akarj megállapodni, arra ráérsz majd 60 évesen, most csak éld az életed. :)
2024. febr. 7. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Egyáltalán megismered őket normálisan? Vagy csak uccu neki mindennek egyből. Lehet ez a baj.
2024. febr. 7. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Volt olyan barátom akivel természetes spontán szex volt mindig 4 évig jàrtunk mindog kiegyensulyozott volt a szexuális életunk is.

Es volt olyan barátom is akivel a szex az elején fergeteges "atombomba", mindog nagy hévvel ment, aztán neki már változtatgatasra újitasokra volt szuksége(most olajosan is csináljuk, most öltözzek be r.bancnak, most ne otthon hanem kocsival menjünk el kietlen helyre, most ez most az)és igy is kiégett fél év-1 év közt a pasi. (Én meg kiégtem a folyamatos bazári majomkodás miatt de azt nem mutattam neki)

A 2 pasi közti különbség lehet a gyökere annak hogy ki miért un meg vkit hamar, és ki miért nem unja meg hosszú távon sem a szexet a párjával.

Talán akik naponta csinálják vagy sűrűn és nem várják meg soha az izgalmakat vágyat(vagyy kiverik stb), talán azok égnek ki leghamarabb. De ez csak tipp.

2024. febr. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!