Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban akkora férfitöb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban akkora férfitöbblet van, hogy egy 10/7-es külsejű, 30 év körüli férfi már egyáltalán senkinek sem kell?

Figyelt kérdés

A 10/7-es (attractive) külső az hivatalos forrásból, photofeelerről van, több kép alapján, természetes manipulálatlan képekből. Szóval valóban annyi, nem csak nagyi szerint. Viszont bődületesen kevésnek tűnik.

Ugye a mostani 30 éves korosztályban van a legnagyobb férfitöbblet, mondhatni az a korosztály különösen nagy nemi eltolódásban van Magyarországon. Emiatt van az, hogy ez a pontszám férfi esetén édes kevés még egy 10/3-as külsejű nőhöz is? Az anyagiak, saját lakás (hitelmentes) minden megvan. Mégsem érdeklődik semelyik nő egy ilyen külsőre sem, ami átlagon felüli de nem csúcsszuper.

Brutális férfitöbblet van, főleg Pesten? (vidéket nem tudom)

2024. febr. 7. 09:53
1 2 3 4 5
 31/41 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

16: "Nem a hitelmentes lakas erdekel minket, hanem az egyenjogusagban hivo, erzelmi intelligenciaval rendelkezo, magabiztos ferfi."

Adom! Erről az jutott eszembe, hogy az exemmel beszélgettünk csak kíváncsiságból (ő kezdte, hogy milyen csajokra írtam rá 😅), hogy milyen pasik írtak rá (nem tinder). Mondta ő is, hogy írtak rá egész jól szituáltak meg jól kinéző férfiak is, de amit írtak attól megrémült. A képen (már a kiállás is sokat elmond) is látszódott, de aztán az írásból kiderült, hogy az érzelmi intelligenciával is csak maximum az értelmező szótárban találkozott a versenyző...

Kérdező: Nem itt rontod el esetleg, hogy a nők levágják mennyire mocskosul felszínes és anyagias vagy? (Most valszin' azt fogod hazudni, hogy nem)

2024. febr. 7. 12:04
 32/41 anonim ***** válasza:
Érdekes én a múltkor arról olvastam, hogy a pesti felsőoktatásban sokkal több a lány. Nekik nem jút fiú.......
2024. febr. 7. 12:05
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs 10/7-es, nekem tetszik vagy nem tetszik van.
2024. febr. 7. 12:09
 34/41 anonim ***** válasza:
95%
33. ez a pontozás tényleg hülyeség, de szerintem abban megegyezhetünk, hogy van az a szint, aki jó humorézékkel, kisugárzással, stb. tudja kompenzálni, hogy mondjuk nem egy adonisz, meg mondjuk van Henry Cavill.
2024. febr. 7. 12:14
 35/41 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

34: H. Cavill: Nerd GOD! 😅

[notworthy]

2024. febr. 7. 12:22
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
7-8 körül vagyok (35+) és még mindig vannak érdeklődők!
2024. febr. 7. 12:23
 37/41 anonim ***** válasza:
A kinezeted olyan amilyen. De azt mar tudjuk, hogy tul okos nem vagy. Eloszor is pontozod az embereket. Aztan a metekbol tudjuk, hogy a 10/7 az tobb, mi t a 10/8. Jo, te nem tudod, de maaok, akik kijartak az elemit, azoknak megy. Ez lenne a tokeletes belso ertek? Iskolazatlansag? Milyen akkor a nem tokeletes?
2024. febr. 7. 14:18
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

", a maradék 20-at meg elég nagy szerencse kell köztük megtalálni."

FŐleg, hogy a többi nő is azt keresi.

2024. febr. 7. 14:30
 39/41 anonim ***** válasza:
37%

"ez a pontozás tényleg hülyeség, de szerintem abban megegyezhetünk, hogy van az a szint, aki jó humorézékkel, kisugárzással, stb. tudja kompenzálni, hogy mondjuk nem egy adonisz, meg mondjuk van Henry Cavill."

Nem egyezek meg ebben, mert nálam nincs olyan, hogy a másiknak valamit kompenzálnia kell. A Henry Cavillben az a vonzó, hogy Henry Cavill, aki humoros, abban meg az, hogy humoros. Már leírtam párszor, hogy számomra legalábbis a társkeresés nem olyan, mint az érettségi, hogy az írásbeli szar, majd a szóbelivel javítok. Nem keresek emberekben olyan tulajdonságot, ami nincs bennük, és nem várok el tőlük szorgalmit, hogy megkapják az ötöst.

2024. febr. 7. 15:01
 40/41 anonim ***** válasza:

7/10-es srác, 30-asoknak az, hogy valaki jóképű, édeskevés ahhoz, hogy becsajozzon.

Egy korodbeli csaj már egzisztenciát, önbizalmat akar, nem elégszik meg csak a kinézettel.

2024. febr. 7. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!