Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mi lehet velem a gond? Nincs sikerem a nőkkel\lányokkal való ismerkedésben.
Régebben tartós kapcsolatot kerestem, de nem találtam vagy átvertek.
Mostanra már elfogyott a türelmem és szexkapcsolatot is keresek, de azt sem találok.
Azt látom, hogy a nők\lányok mindig a jópofázgató - látszólag magabiztos - hülyegyerekeket preferálják helyettem.
Beszélgess el édesapáddal!
Kérdezd meg, hogyan kell udvarolni egy nőnek.
Ismerkedj, hívd el randira. Menjetek moziba, vacsorázni vagy mekizni.
Romantikus gesztusok: viszel egy szál virágot, egy apró csokit vagy ilyesmit.
Ezt szeretik a lányok és az udvarlást hiányolják.
"Azt látom, hogy a nők\lányok mindig a jópofázgató - látszólag magabiztos - hülyegyerekeket preferálják helyettem."
Férfiként válaszolok, de lehet magabiztosnak és "jópofázgatónak" lenni úgy is, hogy nem hülyegyerek módjára csinálod, hanem úriemberként.
Ha szexkapcsit keresel akkor van erre egy oldal.
Ott nem kell romantikázni.
Ha csak szexre akarsz nőt akkor keress olyan nőket. Nem kell bajlódnod mozival, vacsorával, sütivel, virággal.
Csak odamész, leteszed a 25-30 ezret lezavarod a dolgot és elmégy utána a dolgodra.
Nincs nő=nincs probléma.
#1-13 válaszokat tényleg nők írták vagy trollok?
#14-es válasz a legértelmesebb:
"Másnak kiadni magad sosem célravezető, nem fog boldoggá tenni."
érdekes hogy az első 13 válasz totál hülyeség vagy trollkodó a 14. választól a 19-ig viszont értelmes válaszok jöttek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!