Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint férfiak kb. hány százaléka igénytelen, csúnya és emberileg párkapcsolatra alkalmatlan?
A nők szerint a férfiak 80% abszolút nem vonzó. Szóval a legtöbb nő maximum a férfiak 20%-át tekinti egyáltlalán férfinek. A legtöbb férfi viszont normál eloszlás szerint osztályoz, tehát számukra a legtöbb nő átlagos és nagyon kevés aki abszolút nem és szintén nem nagyon kevés aki kvázi tökéletes.
Nyilván mindez a külső alapján. A belső igazából nem számít, mert akinek (genetikailag) nincs olyan külseje még esélyt sem kap arra, hogy bizonyítani tudjon.
Az igényesség megintcsak ebbe a kategóriába tartozik, egy alacsony, kopaszodó és kövérkés ember is lehet maximálisan igényes, higiiénikus, mind saját magára mind a környzetére mégis azt fogják mondani rá, hogy fúj milyen igénytelen...
Közben a jóképű, magas srác lehet két hete nem fürdött mégis inkább őt választják. És ezek tények, kár vitatkozni.
Én inkább az udvarlásra való hajlandóságot hiányolom a férfiakból.
Egyszer volt egy barátom, nem is volt már fiatal, de elmondtam neki hogy nekem hiányoznak az apró gesztusok, bókok és szeretném ha változtatna, mert lemaradt az udvarlási szakasz a kapcsolatunkból véletlenül….
Ergó az alapjai nem voltak meg…..
Erreföl megkérdezte hogy mit jelent az udvarlás. 😕
Ezt az édesapjától kellett volna megkérdeznie már 16 éves korában, és nem 40 fölött egy nőtől. Akkor hirtelen egy kisfiút láttam magam előtt és nem egy felnőtt férfit .
Húztam még pár hónapig az időt mert reménykedtem benne hogy egyszer egy szál virággal állít be.
De változatlanul üres kézzel jött és a bókokkal is ugyanilyen fukar volt.
Szakítottam vele és szerintem a mai napig nem érti hogy mit rontott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!