Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesanyaként milyen érzés hogy a fiaidat a nők nagy valószínűséggel párkapcsolatra alkalmatlannak tartják?
Persze nyilván most azt mondod hogy a te fiaid kivételek.
De ha a jelenleg legelterjedtebb ismerkedési módot nézzük ami a Tinder, akkor ott hivatalos adatok szerint is a nők ránézésre a férfiak kb. 80-95%-át balra húzzák azaz kukázzák.
Két fiam van, mindkettőnek volt már barátnője. A nagyobb 21, több, mint egy éve járnak. Előtte elég hosszan barátok voltak, nem indult könnyen. De úgy tűnik, tartósan együtt maradnak. Nem az első barátnője, tudtommal kettő pár hónapos kapcsolata már volt, alkalmikról nem számol be, én meg nem kérdezem, de szerintem olyan nem volt, vagy nem jellemző.
A kisebb 16, az osztály bohóca, helyes is, sportos is. A gimiben a lányok vadásznak rá. Ő első naptól egy lány után fut. Tavaly nyáron jöttek össze, azóta dúl a szerelem.
14-es!
Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg a kislányodból is tisztességes nőt neveljél, hogy ne az olyan férfiak társaságát keresse akikre most céloztál?
A 13-as kommentre meg inkább nem is reagálok. Ha én írtamvolna ilyen kommentet férfiként a nőkről, már rég kitörölték volna!
Elképesztő mennyi álszent, beteg nő van ezen az oldalon!
"
De ha a jelenleg legelterjedtebb ismerkedési módot nézzük ami a Tinder, akkor ott hivatalos adatok szerint is a nők ránézésre a férfiak kb. 80-95%-át balra húzzák azaz kukázzák."
Édesanyaként átadnám neki a tudást, hogy talán ne a tinderen ismerkedjen. Egyébként is mire felnő és oda jut, már nem is lesz tinder. Sőt, a trendek is teljesen másmilyenek lesznek.
Kedves 13-as! Azért ne vidd túlzásba a fiad töketlenítését, ez a "minden fiú egy gonosztevőnek születik, de majd én rendes embert taposok belőle" anyai nevelési elképzelés semmi jóra nem vezet!
Amúgy meg örülök, hogy itt mindenkinek ekkora csajozógép kölke van!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!