Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kéne lezárnom az ismerkedést a túl nagy távolság miatt? 160km-er távolságról van szó…
Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal Tinderen, nagyon hamar egymásra hangolódtunk, ezt követték a több órás esti beszélgetések telefonon, majd akkor megbeszéltük, hogy találkozzunk személyesen.
Mivel vidéki vagyok, ezért itt nincsen 1km-en belül több száz lány, picit kiszélesítettem Tinderen a keresést 80km-erre.
Viszont Tinderen légvonalban van a km, mert a valóságban az a 80km 158km, végig főúton illetve autópályán egy kb ~ 2 óra 10 perc körüli út.
Teljesen ledöbbentem, mert igaz, hogy Home Officeban dolgozok 100%-ban, és igaz, hogy akár minden nap leutazhatnék mert az időm és a pénztárcám megengedi, és mivel saját lakásban lakok itt, ezért akár ezt ki is adhatnám és közelebb költözhetnék, de ez a távolság nekem már no go zónának tűnik, szerintem ez hamar megölne egy kapcsolatot.
A lányt nem zavarja, azt mondta, hogy adjunk neki egy esélyt…
Szerintetek?
Egy-két randit megérhet a dolog, de nem fűznék hozzá nagy reményeket.
Életem egyik legnagyobb szerelme Baján élt (én meg Pesten), de eléggé ráfáztam a dologra. Igaz, ez nem csak a távolság miatt lett így.
Viszont sokkal nagyobb szívás lett volna, ha több hónapos, akár éves kapcsolat (és persze ingázás) után derül ki, hogy mégsem működik a dolog.
Én teljesen őszinte leszek, elég sok pénz rá tud erre menni. Se a benzin, se az időd nem olcsó.
Ha nem érzed azt a bizonyos sziklát már az első randin, akkor nem erőltetném a dolgot.
23F
Életem szerelme lehetett volna egy férfi,aki túl messze lakott tőlem.
Sajnos ő sem,és én sem voltunk elég bátrak,hogy na igenis,próbáljuk meg,találkozzunk már,elvégre az is lehet,hogy élőben nem is lettünk volna szimpatikusak a másiknak.
Ő mit tett? Összejött egy másik lánnyal,aki közelebb lakott.
Úgyhogy ha ezt olvasod egyszer Te is,tudd,én a mai napig bánom,hogy nem akartuk egymást eléggé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!