Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem kéne lezárnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kéne lezárnom az ismerkedést a túl nagy távolság miatt? 160km-er távolságról van szó…

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal Tinderen, nagyon hamar egymásra hangolódtunk, ezt követték a több órás esti beszélgetések telefonon, majd akkor megbeszéltük, hogy találkozzunk személyesen.

Mivel vidéki vagyok, ezért itt nincsen 1km-en belül több száz lány, picit kiszélesítettem Tinderen a keresést 80km-erre.

Viszont Tinderen légvonalban van a km, mert a valóságban az a 80km 158km, végig főúton illetve autópályán egy kb ~ 2 óra 10 perc körüli út.

Teljesen ledöbbentem, mert igaz, hogy Home Officeban dolgozok 100%-ban, és igaz, hogy akár minden nap leutazhatnék mert az időm és a pénztárcám megengedi, és mivel saját lakásban lakok itt, ezért akár ezt ki is adhatnám és közelebb költözhetnék, de ez a távolság nekem már no go zónának tűnik, szerintem ez hamar megölne egy kapcsolatot.

A lányt nem zavarja, azt mondta, hogy adjunk neki egy esélyt…

Szerintetek?

2024. febr. 4. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira nem nagy távolság és minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy működhessen. Viszont téged úgy érzem annyira nem érdekel ez a nő. Ha érdekelne nem tennéd fel a kérdést, csak megpróbálnád, aztán lesz, ahogy lesz. Te inkább arra vársz megerősítést, hogy hagyd a fenébe. Nekem legalábbis ez jön le. És ha így van, akkor inkább hagyd.
2024. febr. 5. 05:18
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Par tali utan hozzakoltozol.
2024. febr. 5. 07:50
 13/17 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Én offoltam ki lányt a távolság miatt, hát utólag eléggé bánom. Biztosan lett volna megoldás.
2024. febr. 5. 08:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját példám tudom mondani. Férjemet társkeresőn ismertem meg. 260 kilometer távolság volt köztünk. Kb 1,5 évig távkapcsolat volt köztünk. Nehéz volt igen, de megérte. Szerintem azzal, hogy megismered nem veszítesz semmit. Ha nem jöttök be egymásnak nem alakul ki több akkor ennyi. De mi van, ha több kialakul? Költözni mindig lehet.
2024. febr. 5. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két randit megérhet a dolog, de nem fűznék hozzá nagy reményeket.

Életem egyik legnagyobb szerelme Baján élt (én meg Pesten), de eléggé ráfáztam a dologra. Igaz, ez nem csak a távolság miatt lett így.

Viszont sokkal nagyobb szívás lett volna, ha több hónapos, akár éves kapcsolat (és persze ingázás) után derül ki, hogy mégsem működik a dolog.

Én teljesen őszinte leszek, elég sok pénz rá tud erre menni. Se a benzin, se az időd nem olcsó.

Ha nem érzed azt a bizonyos sziklát már az első randin, akkor nem erőltetném a dolgot.

23F

2024. febr. 5. 16:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, valóban úgy gondolom, hogy megéri találkoznunk személyesen, aztán ha tényleg jól alakul a dolog, akkor majd ráérünk megtalálni a közös megoldást, ha meg nem, akkor legalább nem lesz ott a fejemben a “mi lett volna” gondolat :)
2024. febr. 5. 17:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Életem szerelme lehetett volna egy férfi,aki túl messze lakott tőlem.

Sajnos ő sem,és én sem voltunk elég bátrak,hogy na igenis,próbáljuk meg,találkozzunk már,elvégre az is lehet,hogy élőben nem is lettünk volna szimpatikusak a másiknak.

Ő mit tett? Összejött egy másik lánnyal,aki közelebb lakott.

Úgyhogy ha ezt olvasod egyszer Te is,tudd,én a mai napig bánom,hogy nem akartuk egymást eléggé..

2024. febr. 6. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!