Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy valaki teljesen sikertelen a pàrkeresésben,hiába tesz meg mindent érte, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Személyesen és online is próbálom, mégsem sikerül
2024. febr. 4. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

#10: oké, drága, megvan a válasz a kérdésedre: azért nem vagy sikeres a párkeresésben, mert dagadt vagy. Fogyjál le.

Téma lezárva.

2024. febr. 4. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

#11 nem kell erőszakoskodni.

Ha úgy érzed kérdező, hogy változtatni kell valamiben, kezdj el cselekedni.

2024. febr. 4. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam az az oka, hogy elképesztően válogatós vagyok, szinte semmilyen nő nem felel meg nekem, pedig tök sok csinossal is találkoztam már, de valahogy egyiknél se éreztem azt a + érzést, akivel meg igen,annak pont nem kellettem. Nem vagyok egy rossz csávó,viszonylag sok nőnek bejövök,de valszeg így is olyanok után futok,akik már nem az én kategóriám.
2024. febr. 5. 00:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem ez a két véglet van.

Ha túlsúlyos vagy és nqpi 2 táblamilkát betömsz meg ne sírj hogy mindent megteszel mert nem.

2024. febr. 5. 07:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, természetesen a férfiak között nem csak iszákos patkányok és kövérek találhatóak.

Ha nem Mónika Showba illő nőt akarsz, akkor az, hogy nem vagy iszákos patkány az alap. Ennek a szintnek a megugrása a 0. lépés, és külön "dicséretet" nem érdemel.

Innentől jönnek azok a dolgok, amikkel vonzalmat lehet kialakítani a másik nemben, amikkel bizonyos nők számára majd ki fogsz tűnni a tömegből. Sajnos a kövérség nem segít, viszont jó hír, hogy ez ellen a legkönnyebb tenni. Nem azt mondom, hogy sétagalopp, de még mindig könnyebb, mint mondjuk átszabatni az arcodat, vagy hajbeültetést végeztetni. Vagy ha ehhez nincs kedved, akkor fejlessz ki kiváló szociális készségeket, szerezz megbecsülést egy adott kisebb-nagyobb közösségen belül. Ezek a vonzóak a nők számára.

De ami nagyon fontos: saját érdekedben a saját szinteden keresgélj, vagy tényleg legyél kiemelkedő valamiben.

Mackós srácként feltűnően csinos csajok nem a te szinted, kivéve, ha mondjuk zenész vagy, és ők meg rajongói az együttesnek, amiben játszol. De még ott is benne van, hogy kiderül a rajongáson túl nem nagyon tartana össze más titeket.

2024. febr. 5. 08:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!