Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság a nők valódi személyiségével kapcsolatban?
Köztudott, hogy Tinderen a nők brutális előnyben vannak a férfiakhoz képest, emiatt nagyon erősen szelektálják a férfiakat, aminek következtében sok férfi kiesik a piacról.
Ez nem a nők hibája. Van több lehetőségük és kiválasztják a legjobbat.
Amiért viszont kifejezetten a nőket okolom, hogy YT videók és a saját Tinder tesztjeim alapján is úgy tűnik, Tinderen a nők kizárólag a férfi kinézete alapján választanak, az összes többi szempont vagy másodlagos.. vagy olyan példa is van YT -n, ahol a jól kinéző férfi pedofilnak/sorozatgyilkos őrültnek adja ki magát és még így több matche van, mint az átlagos rendes férfinak.
A kérdésem az, hogy miért különbözik ennyire az, amit a Tinderen látunk attól amit a valóságban mondanak az emberek?
9: És igen, nekem is számított a nő kinézete, viszont nálam ez kb így nézett ki régen:
Nagyon szép: +5 pont
Átlagos, ami lehet akár teltkarcsú is: +0 pont
El van hízva: Red flag, balra
A férfiak elvárása annyi, hogy ne egyen a nő úgy, mint egy viziló.
Mi van azokkal az appokkal, meg oldalakkal, amik tulajdonságok, paraméterek, érdeklődési kör, meg minden egyéb alapján próbálta párba állítani az embereket?
Panganak az ürességtől! Mert jött egy app, ami a pofádat tolja a másik elé, és nem próbal úgy tenni, mintha a többi igazából számítana.
Mindenhol külső az első szűrő, hogyha átmész, jöhet a többi, csak szexre vagy jó, avagy akár párkapcsolatra.
Férfiaknak és nőknek is vannak elvárásai, így neked is!
9
Ez mind nagyon szép és jó. (nem irónia), viszont a pasik elsöprő többségét csak az érdekli, hogy hogy néz ki a nő és ennek függvényében milyen hamar tudná megdugni.
"A férfiak elvárása annyi, hogy ne egyen a nő úgy, mint egy viziló."
És ezért nem kellenek a nőknek a férfiak.
A férfiaknak nem fontos a külső, a testsúlyt sem tippelik meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
17: Ezt a kérdest mintha én írtam volna 10 éve. A kondizás alapból egy cope, azok a husis nők a kondiban pedig azért olyanok, mert így tetszenek a legtöbb férfinak igazából.
16: Ezért is mondom, nekem se a teltkarcsú kigyúrt testalkat a gond, hanem azok a valóban elhízott tokás egyáltalán nem mozgó nők.
"A férfiak elvárása annyi, hogy ne egyen a nő úgy, mint egy viziló."
Még egyszer beírom, a hangsúly az annyin van.
Örülnék, ha több elvárás lenne irányomba, mint a csini picsa.
Mindenkinek számít a külső. Te se jönnél össze olyannal, aki nem tetszik. Nos a nők se. Kinek mi tetszik meg személyfüggő.
Szerintem meg a pasik vannak előnyben, hiszen sokkal több szép nő közül tudnak válogatni.... akkor mi a probléma???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!