Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan társkereső amin nem csak képek alapján lehet dönteni?
A kérdés arra irányul, hogy nekem nem igazán mond el sok mindent egy emberről, hogy ki tesz magáról pár képet. Természetesen van olyan, hogy kB beazonosíthatod milyen lehet a másik képek alapján, de az csak egy felszínes sablon. Az a baj az ilyenekkel, hogy eleve nincs energiám/időm olyanokkal foglalkozni akikkel teljesen ellentétes az érdeklődésem. A másik pedig az, hogy rengeteg nőnek annyi a bemutatkozása, hogy : "Egy éjszakás kalandok nem érdekelnek" vagy egy instagramm felhasználó név. Hát egyik alapján sem fokozódik az embernek a szimpátiája a másik fél felé.
Tinder, Badoo és Fb társkeresőket próbáltam. Ezeken kívül valakinek más applikáció bevállt? (nem sex partner kereső értelemben)
Egy kis szavazás a végére.
Nektek elég hogy ha csak képet látsz a jelöltről egy randi appban?
A randi app oknak is van egy "menete" ezt nem lehet nem is kell kikerülni. A való életben is meglátod, megtetszik, beszélgettek, randi....stbstb
Ha neked erre nincs időd, ne ismerkedj
Nekem ez a véleményem nőként
Beszélgettem és randi is lett belőle ahol a srácnak képe sem volt fent, nem tudhatod ki miért nem tesz képet és miért nem ír bemutatkozást
Arról nem beszélve hogy férfi létedre (gondolom az vagy) nincs millió matchod hogy ne lenne időd válaszolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!