Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó játék lehet egy olyan, hogy "Mondj magadról 3 pozitív és 3 negatív dolgot az ismerkedésnél"? Így jobban meg lehet ismerni a másikat?
Ez olyan állásinterjú szagú. Én ebben két nagy problémát vélek felfedezni.
1. Teljes igaz mondás esetén ténylegesen kiteregetni a negatív dolgaid szerintem felelőtlenség. Az lenne belőle, hogy elmondasz valamit amiből olyan következtetést fog levonni az illető ami vagy közel áll a valósághoz vagy pedig nem, de azt fogja eredményezni, hogy nem lesz kedve veled ismerkedni tovább. Kapásból tudnék mondani 6-7 ilyen dolgot ami után ez megtörténne velem.
2. Ha elsütsz általános dolgokat ami szinte minden emberre ráhúzható akkor meg szimplán nem vagy igazán őszinte és semmi értelme nincs a "játéknak".
F
Nem!
Pozitív:
Okos vagyok.
Jól főzök.
Tisztelem a nőket.
Negatív:
Paraszt vagyok.
Személyiségzavaros.
Ha lehetne elmenekülnék a világ elől valami másba.
Ezt már sokszor próbáltam.
Általában nehezen találnak magukról 3 jó dolgot.
Nem lehet jobban megismerni. Egymás szájába ragtok címkéket, ami vagY nem igaz, vagy nem ugyanazt értitek alatta. Beszélgetni kell, programokat csinálni. Nem kell mindent elkapkodni és rohanni.
A mondás nagyon igaz. Hadovalhat mindenki magáról mindent össze, de igazán bajban ismered meg a másikat.
Amíg rózsaszín köd van, úgyis csak a jó oldalát mutatja mindenki. Majd ha jönnek a hétköznapok, a problémák, ilyen olyan nehézségek, akkor megtudod, valójában ki is ő.
Ja, még én teszem hozzá, a baj mellett a nagy siker is jól megmutatja valaki valós jellemét.
Azért nem jó, mert az élet nem ilyen egyszerű. És amíg csak hallasz másról dolgokat, nagyon könnyen azt mondod, hogy nem.
Bárkit az életedben tudnál jellemezni 3 rossz és 3 jó tulajdonsággal. A valóság az, hogy mindenki felnagyítja a rosszat, és az alapján "offol".
Anyukádról tudnál mondani 3 teljesen átlagos jó és rossz dolgot, és jönne a kommentáradat, hogy anyud toxikus.
Más valakit megismerni és elmondani róla adott dolgot, mint egy tulajdonság alapján beleképzelni mindent.
Jó tulajdonság
Hűséges vagyok
Odaadó vagyok
Nem használom ki a másikat
Rossz tulajdonság
Hiszti tudok lenni
Kupit szoktam sajnos csinálni
Nagyon féltékeny típus vagyok
Egy órás társasjáték sokkal jobban bemutatja a személyiséget.
Mit mondanék magamról:
Introvertált, feladattudatos, szub, makacs, nehezen mutatja ki az érzelmeit, gépies a cselekedetei sok esetben, bizonyos dolgokban kitartó, kevés dolog érdekli, de van benne fura tétel is. (F!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!